"Stojiljković"
"Stojiljković"

Sujeverje na Banovom brdu: Oblače štucne naopako, ali kad Šone nađe detelinu sa četiri lista, Čuka pobeđuje

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.04.15. | 15:51

Zanimljivi rituali fudbalera Čukaričkog

StojiljkovićStrelac je bio Zoran Rendulić, ali pelcer pobede Čukaričkog u Kragujevcu doneo je Nikola Stojiljković. Makar ako bi se posmatralo iz ugla sujevernih, pošto je napadač Brđana pred utakmicu sa Radničkim 1923 nosio u štucni detelinu sa četiri lista, koju je našao neposredno uoči početka meča na stadionu Čika Dača.
Šone (Nenad Mirosavljević) svaki put je nađe i posle bude zadovoljan ishodom meča. Ili da gol ili pobedimo“, kaže Stojiljković, koji je ovoga puta bio taličan po ekipu Vladana Milojevića.

Napadač koji je ove sezone postigao sedam golova u Superligi kaže, ipak, da nije sujeveran.
„Trudim se da ne pravim sebi veliki pritisak, ali se koncentrišem na ono što želim da mi se desi. Kad dam gol euforija me drži dan, dva, a ako ga ne dam odmah posle utakmice razmišljam kako moram da budem precizan na sledećoj“, kaže Stojiljković.

Izabrane vesti

Jedan od oslonaca dobrih rezultata Čukaričkog ove sezone je i sjajna atmosfera na Banovom brdu, a neke od detalja iz svlačionice otkriva fizioterapeut Branislav Đukić, koji - bez obzira na Stojiljkovićeve tvrdnje - uverava da je većina igrača sujeverna, ali da retko govori o tome, kako ih ne bi poterao baksuz.
Primetio sam kod nekih da oblače štucne naopako, da imaju određen redosled u oblačenju ili ostavljanju predmeta, a postoje i detalji pred izlazak na teren. Imamo u karantinu interni izraz „ne menjaj kasetu“, koji znači da ne menjam raspored u obilasku igrača. Puštamo često iste pesme u svlačionici i ambulanti“, otkrio je Đjukić.

(FOTO: fkcukaricki.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaNikola StojiljkovićNenad MirosavljevićČukaričkiBranislav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara