"Sulejmani i Đukić"
"Sulejmani i Đukić"

Sulejmani - o povratku u Partizan, Tavambi, Jankoviću i šansama da opet zaigra za Srbiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.17. | 09:22

Grobari ovacijama ispratili kapitena Jang Bojsa...

Sulejmani i ĐukićU dresu Partizana samo jednom. I to daleke 2006. Samo, Grobari - kao u pesmi - dobro pamte sve, pa su zapamtili Miralema Sulejmanija po dobrom. Naravno, ne toliko zbog učinka koji nije ni stigao da pokaže kao tinejdžer, već zbog odnosa prema klubu čiju je fudbalsku školu prošao i poštovanja koje mu je pokazivao u svakoj prilici.

Zato je na kraju susreta sa Jang Bojsom, dok se kretao ka svlačionici, pozdravljen aplauzima navijača sa zapadne, istočne i južne tribune. Grobari bi, nema sumnje, voleli da se vrati. Možda čak da bude io adut u prolećnim bitkama u Ligi Evrope.
Srećan sam zbog ovacija publike na kraju meča, hvala im. Bilo je baš emotivno. Što se tiče povratka u Partizan, nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti”, ostavio je krilni vezista otvorenom opciju da opet obuče dres Parnog valjka.

Izabrane vesti

Protiv Nemanje R. MiletićaZasad je u Jang Bojsovom. Štaviše, koliko ga Švajcarci cene svedoči činjenica da su mu u odsustvu povređenog štopera Stivena fon Bergena poverili kapitensku traku.
Težak meč, nije lako igrati protiv Partizana u Humskoj. Velika podrška publike i kvalitetan rival. Znali smo šta nas čeka, da nam odgovara i remi, ali smo želeli pobedu. Na kraju smo razočarani”.

Pohvalno je govorio o nekadašnjem klubu...
Partizanu želim sve najbolje... Ima dobar tim i drago mi je što je napravio zapažen rezultat u Evropi. Sviđaju mi se Tavamba, Janković, Evertona znam iz vremena dok je igrao u Sent Galenu. Partizan, generalno, ima dobar vezni red, znaju dosta s loptom, a i agresivni su. Nijednoj ekipi neće biti lako da igra na ovom terenu i pred sjajnim navijačima”, smatra Sulejmani koji već sve godine uspešno igra za tim iz Berna, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Možda je to prilika za Partizan...

REPREZENTACIJA? ODAVNO NIKO NIJE ZVAO

Pomno je Miralem Sulejmani ispratio kvalifikacije za Mundijal, iako odavno nije član reprezentacije Srbije. Drago mu je što su Orlovi doleteli do Prvenstva sveta.
Ja sam tu, dajem sve od sebe, bilo bi mi drago da se nađem na spisku u Rusiju. Odavno me, ipak, niko iz FSS nije zvao. Neko će prepoznati. Srpski fudbal je ovo zaslužio – Mundijal i ovo proleće”, odmeren je popularni Miki.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Jang Bojsmeđunarodni fudbalMiralem SulejmaniFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara