"Momčilo Krstić je došao u Zvezdu iz Voždovca"
"Momčilo Krstić je došao u Zvezdu iz Voždovca"

Super zanimljiva Omladinska liga Srbije: Pet kandidata za titulu i Ligu šampiona! Zvezda na plus četiri

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.03.16. | 15:55

Crveno-beli savladali Lokomotivu, Partizan u nedelju u Jagodini, večiti derbi 24. aprila

Momčilo Krstić je došao u Zvezdu iz VoždovcaU seniorskoj konkurenciji sve je rešeno, Crvena zvezda će biti prvak, a Partizanu ostaje da se bori za drugo mesto ili da osvajanjem Kupa Srbije pokuša da se izbori za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali zato kod omladinaca pršti na sve strane. Štaviše, za šampionsku titulu ne konkurišu samo večiti rivali, već i Čukarički, Vojvodina i OFK Beograd, što znači do će kraja prvenstva biti i te kako zanimljivo pratiti rasplet na vrhu.

Pogotovo mečeve najpopularnijih srpskih klubova kojima se daju najveće šanse da prvi prođu kroz cilj i obezbede plasman u prvi krug kvalifikacija za Ligu šampiona, a u kome se lane takmičio Rad. Postoji mogućnost da Crvena zvezda izbegne kvalifikacije i direktno se plasira u grupnu fazu bez obzira na rezultat u prvenstvu, pod uslovom da seniorski sastav crveno-belih izbori plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Trenutna pozicija na tabeli ukazuje da je Zvezda u prednosti. Izabranici trenera Nebojše Stamenkovića danas su u susretu 20. kola savladali Lokomotivu u Makišu - 3:1. Dvostruki strelac za lidera bio je Momčilo Krstić, zimski novajlija iz Voždovca, dok je jednom bio precizan Vasilije Đurić.

Crveno-beli su ovim trijumfom stigli na kotu od 43 boda, četiri više od Partizana koji u nedelju od 11 časova gostuje u Jagodini i ima šansu da se vrati na poen zaostatka.

Inače, i Crvena zvezda i Partizan imaju po jedan zaostali meč, a kako sad stvari stoje njihov međusobni duel, zakazan za 24. april, na kome će tim iz Humske 1 biti domaćin, mogao bi da odluči prvaka. Samim tim i putnika u Ligu šampiona.

Mada, Čukarički, Vojvodina i OFK Beograd imaju po 38 bodova i s pravom se nadaju kiksevima večitih.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Foto Mare)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanOmladinska liga SrbijeOmladinci ZvezdeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara