Sve manje nade za Gengan

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.02.19. | 13:16

Davljenik večeras gostuje Bordou, koji juri plasman u Ligu Evrope

Bordo je u prošlom kolu protiv Tuluza prekinuo niz od tri prvenstvena poraza i ispadanje u Liga kupu, a večeras mu u goste dolazi najlošija ekipa prvenstva, Gengan. Uoči ove zaostale utakmice 23. kola Žirondinci i fenjeraš su u donjem delu tabele, ali je razlika između njih ipak velika. Bordo je daleko od zone ispadanja i realnije je da se bori za plasman u Ligu Evrope, dok je Gengan prikovan za dno tabele i sve je izvesnije da će ispasti. Pet mečeva je bez pobede, a u prvom delu sezone bilo je 3:1 za Žirondince.

Četiri vezana poraza je imao Bordo, a onda je proteklog vikenda konačno trijumfovao. Prva dva neuspeha u pomenutoj seriji doživeo je od Strazbura, u prvenstvu, pa Liga kupu. Oba puta je gostovao, da bi onda usledila dva prvenstvena gostovanja. Oba je izgubio sa po 1:0, kod Marselja i kod lidera Pari Sen Žermena. Proteklog vikenda konačno pobeda i to teško izborena nad Tuluzom, iako su momci Erika Beduea poveli na samom početku meča. Trener Žirondinaca je napravio niz promena nakon poraza od PSŽ-a, a sada ipak ne bi trebalo previše da menja.

Izabrane vesti

Kako se bliži kraj prvenstva sve je manje nade za Gengan. Nanizali su puleni Žozelina Gurveneka četiri prvenstvena poraza, uz ispadanje iz kupa, ali su u Liga kupu izborili finale. Biće to slaba uteha čak i ako osvoje trofej, u slučaju da ispadnu iz Lige 1. Sve je manje vremena i bodova u igri, a zona spasa je udaljena sedam bodova i možda ova zaostala utakmica probudi nadu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5005 FRA 1 Bordeaux - Guingamp ki 1 2,00
Ukupna kvota2,00

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 23. KOLA

Sreda
19.00: (2,00) Bordo (3,30) Gengan (4,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeBordoGengan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara