"Luj van Gal"
"Luj van Gal"

Svlačionica okrenula leđa Van Galu, samo sujetni Vudvord čuva trenera

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.16. | 10:09

Navijači pevaju: “J.. te, mnogo smo loši“

Luj van GalJedan od starijih navijača kaže da se to nije pevalo ni kada je 70-ih godina prošlog veka Mančester junajted ispadao iz elitnog ranga takmičenja. Tada se navodno videlo da igrači daju sve od sebe. Ali onih 850 navijača koji su prisustvovali sramnom porazu od Midtjilanda u glas je pevalo: "J... te, mnogo smo loši". I u pravu su. Uz svo poštovanje Midtjilandu, to je ipak tim koji je trenutno na trećem mestu na tabeli danske Superlige. Tim koji više od dva meseca nije odigrao takmičarsku utakmicu. Niko se više ne zavarava da će Luj Van Gal nekako uspeti da situaciju okrene u svoju korist. Niko osim izvršnog potpredsednika Eda Vudvorda.

Ostrvski mediji, naime, pišu da je i grupa starijih fudbalera Mančester junajteda izgubila poverenje u šefa struke, koji je do sada barem u svlačionici bio omiljen, jer je uvek ustajao u zaštitu igrača. Ali i oni su shvatili da ovako više ne ide, nezadovoljni su taktikom, trening metodama, pa su navodno svi digli ruku za što raniji dolazak Žozea Murinja.

Izabrane vesti

Međutim, teško da će se to desiti pre leta, iako je i dobar deo uprave za momentalni raskid saradnje sa Van Galom. Ne i onaj najbitniji - izvršni potpredsednik Ed Vudvord zakrvio je sa ostalim saradnicima, jer jedini brani Holanđanina, iako bi dalje odugovlačenje navodno moglo da za posledicu ima i odlazak Murinja u neki drugi klub. Vudvord, ipak, ostaje dosledan, pre svega jer je i Dejvida Mojesa 2014. oterao posle samo deset meseci. Samo da bi potom opet promašio u izboru novog trenera. Usput, potrošio na desetine miliona.

U ponedeljak peto kolo FA kupa protiv Šruzberija, pa revanš sa Midtjiladom i prvenstveni okršaj sa Arsenalom za vikend. Serija koja bi mogla da presudi Van Galu

Pratite MOZZART Sport i našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLuj van GalEvropaEngleskaEd Vudvord

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara