Fudbaleri Panatinikosa u lošem nizu na gostovanjima
Fudbaleri Panatinikosa u lošem nizu na gostovanjima

Tačka na pljačku!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 12:50

Larisa hoće da se revanšira Panatinaikosu za jesenji poraz u Atini

Napet derbi na zatvaranju 22. kola u Grčkoj očekuje nas večeras u Larisi gde domaćin AEL od 18.30 časova dočekuje užasni Panatinaikos. 

Preteranog kvaliteta nema ni na jednoj ni na drugoj strani, ovi timovi su bliži dnu nego gornjem delu tabele (PAO ima dva boda više) ali je zato tenzija između dva kluba toliko velika da čovek može nožem da je seče. Velikan iz Atine nedeljama već ne uspeva da se sastavi u domaćem prvenstvu, a atinski Zeleni su i vlasnici neslavnog niza od 22 uzastopna gostovanja bez pobede!

Izabrane vesti

Ne pamtimo da jedan velikan toliko dugo nije pobedio na strani, ali eto Panatinaikos u tome prednjači. Ovaj meč dodatno su ustalasali i čelnici dva kluba koji vode pravi verbalni rat proteklih dana. Razlog je jesenja pobeda Panatinaikosa od 2:1 u Atini u petom minutu nadoknade, kada je gol dao Šveđanin Hiljemark koji više ne igra za PAO, a za koju u Larisi tvrde da je bila pljačka i krađa.

Zato najavljuju da će pobediti Panatinaikos i još više mu unakaziti ionako očajnu sezonu koju su obeležili skandali sa divljanjem navijača i finansijski problemi. Jedino što su te najave malo nerealne ako imamo u vidu da Larisa nije slavila na poslednjih šest mečeva, a na četiri nije čak ni gol dala. Ni Panatinaikos nije ništa bolji, već tri utakmice ne zna za pobedu, pa se držite za Grke standardnih 0-2 gola, jer će sigurno biti tvrdo.

GRČKA 1 - 22. kolo

18.30: (2,95) AEL Larisa (2,70) Panatinaikos (2,70)

(FOTO: Action Images)


tagovi

PanatinaikosGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara