""
""

Teo se vratio i pravio vratolomije - bacao se po reklamama i pakovao akcije! CSKA rutinski, De Kolo zatrpao Avtodor (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.02.17. | 16:50

Srpski kapiten ubeležio 10 asistencija u pobedi rezultatom 95:80

Vratio se Miloš Teodosić, CSKA rutinski slavio, a Nando De Kolo zatrpao Avtodor - 95:80.

Izabrane vesti

Čim se kapiten srpske košarkaške reprezentacije vratio na parket, odmah se osetio boljitak u igri moskovskih Armejaca. Razlika možda nije prevelika, ali tim Dimitrisa Itudisa odigrao je ceo meč sa pola gasa i držao razliku bezmalo svih 40 minuta na svojoj strani. 

Dok je De Kolo meč završio sa 24 poena i osam asistencija, Teodosić je dobio nešto više od 23 minuta na terenu i za to vreme ubacio šest koševa i podelio deset završnih dodavanja. Ali, pokazao i koliko mu je košarka zaista nedostajala tokom poslednjih nekoliko sedmica.

Naime, početkom druge četvrtine Teodosić je pokušao da izvuče jednu „ničiju“ loptu i obezbedi napad svom timu. Umesto toga, usledio je skok preko reklame, pa preko klupe za protivničke igrače i onda pad na drugu stranu. Imao je Teodosić sreću, jer je rizikovao povredu tek što se vratio na parket.

Ipak, Teodosić je normalno nastavio utakmicu i omogućio Armejcima jednu mirnu utakmicu, bez prevelike energetske potrošnje.

Istina, praktično sve do završnih nekoliko minuta Avtodor je bio „u životu“, ali bilo je evidentno da gosti iz Saratova nemaju kvalitet da se suprotstavi favorizovanom protivniku.

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Avtodor SaratovCSKA MoskvaEvroligaMiloš TeodosićNando De Kolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara