"Terzić"
"Terzić"

Terzić na temu Krunića i Jovovića: Zvezda ne pristaje na ucene!

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 21:08

Crveno-beli odavno digli ruke od Krunića zbog zamršene situacije na relaciji Donji Srem-Verona-menadžer, a nadaju se da će Sutjeska popustiti kod Jovovića

TerzićGeneralni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji se nalazi na pripremama ekipe u Sloveniji, poručio je da dogovorili sve uslove sa Vladimirom Jovovićem, ali da je izostala promocija zbog problema sa Sutjeskom. On nije potpisao ugovor i otkazana mu je avionska karta za Ljubljanu. To, međutim, ne znači da je transfer propao.
“Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra”, rekao je Terzić, a prenose Novosti.

Terzić se osvrnuo i na činjenicu da je Rade Krunić, izričita želja trenera Nenada Lalatovića, potpisao za Vojvodinu.
“Već 15 dana nisam pominjao Krunića jer Zvezda ne pristaje na ucene, a i ne znam gde bismo s njim. Imamo osam vezista, pritom Vukan Savićević igra sjajno. Donji Srem očekuje 300.000, Verona ima predugovor, postoje i ljudi koji su investirali lični novac, igrač je 100 odsto menadžerov i u tu priču nismo hteli da ulazimo”, pojasnio je Terzić.

Izabrane vesti


tagovi

Zvezdan TerzićVladimir JovovićRade KrunićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara