""
""

To je pravi Lids! Čvrsti Paunovi i magični Ernandes prošetali kroz Vels (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 15:20

Tim iz Jorkšira zabeležio drugu uzastopnu pobedu i Kardifu - 0:2 (0:0)

To je pravi Lids! Nekadašnji šampion Engleske konačno je zaigrao kako se od njega očekuje, a posle očajnog početka sezone ekipa Gerija Monka počinje sada da liči na ozbiljan tim. Igraju baš onako kako takmičenje u ovom rangu engleskog fudbala iziskuje, čvrsto i konkretno, što su pokazali danas na gostovanju u Velsu gde su pobedili Kardif sa 2:0.

Izabrane vesti

Naravno, koliko puta su navijači jorkširskog kluba gledali ovakve scene i pomislili da je gotovo sa agonijom, ali druga uzastopna pobeda u Čempionšipu i to na gostovanju nagoveštava nam nešto novo. Sjajni su bili Paunovi danas, istini za volju imali su i dosta sreće u prvom poluvremenu kada je domaćin dva puta pogađao stativu, a u nastavku je Lids na vreme spakovao golove i obezbedio sebi nova tri boda.

Posle glupog prekršaja u petercu Kardifa od strane defanzivca Konolija glavni sudija je pokazao na belu tačku, a potom je Kris Vud bio precizan za vođstvo Junajteda na isteku jednog časa igre.

Taj gol kao da je presekao Plave ptice iz Kardifa koje nisu stigle da priprete gostima, a tačku na ovaj meč stavio je iskusni Španac Pablo Ernandes koji je u 83. minutu kao u stara vremena sve sam odradio i rutinski matirao golmana Bena Amosa.

Druga pobeda Lidsa na gostovanjima, a treća u sezoni lansirala je Lids ka sredini i 14. poziciji, dok je Kardif posle četvrtog vezanog poraza nastavio pad ka dnu tabele i zoni ispadanja.

ČEMPIONŠIP – 8. KOLO

Subota
Kardif – Lids 0:2 (0:0)
/Vud 61. penal, Ernandes 83/

16.00 Barnsli – Reding
16.00 Blekburn – Roteram
16.00 Brentford – Preston
16.00 Bristol Siti – Derbi
16.00 Barton – Brajton
16.00 Hadersfild – KPR
16.00 Ipsvič – Aston Vila
16.00 Njukasl – Vulverhempton
16.00 Notingem Forest – Norič
16.00 Vigan – Fulam
18.30 Birmingem – Šefild Venzdej

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pablo ErnandesKris VudKardif Sitigeri monkEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara