""
""

Tobdžija iz Konopnice - najbolji strelac PLS: Devet golova, šest iz slobodnjaka!

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.12.14. | 09:16

Menadžeri ovih dana saleću najboljeg igrača Sloge iz Petrovca na Mlavi

Sloga iz Petrovca na Mlavi postigla je ove jeseni istorijske rezultate. Prvi deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije završila je na visokom petom mestu, a u Kupu je dogurala do osmine finala, gde je u Humskoj eliminisana od Partizana. Sjajne igre Petrovčana privukle su pažnju mnogih menaždera, za oko su zapali najbolji igrači ovog kluba poput Lepojevića, Planića, Atanasijevića...ali daleko najviše pažnje partijama u proteklih 15 kola privukao je Milan Stojanović (26).

Bombarder iz Konopnice prvi je strelac lige sa devet postignutih golova, od koji je čak šest postigao iz slobodnih udaraca?! Stojanović ima ugovor sa Slogom do narednog leta, nigde ne žuri i kaže da i pored velikog interesovanja osluškuje kakve su želje klupskih čelnika.
"Imam mnogo ponuda od strane menadžera, ali od klubova me direktno niko nije zvao. Zainteresovani su kako naši najveći klubovi tako i inostrani, tako bar kažu menažderi", počinje priču za Sport Milan Stojanović. "Ali o svemu klub odlučuje, ja se tu ništa ne pitam".

Izabrane vesti

Stojanović napominje da mu je u Petrovcu jako lepo, da se radi odlično i da su rezultati samo proizvod zdrave atmosfere i odličnog funkcionisanja kluba.
"Primljen sam lepo, odužujem se dobrim partijama, a ljudi to ovde cene. Rad u klubu je na viskom nivou, disciplina takođe, dišemo kao jedan. I što je jako važno, nikome se ne duguje. Ali ako kažu da treba da idem, ako imaju računicu, otići ću teška srca. Jer ko pije mlavsku vodu teško napušta ovaj fudbalski grad", zaključio je nekadašnji fudbaler Vlasine, Lokerena, Bežanije, Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Svilajnca.

(foto: MN Press)


tagovi

Milan StojanovićPLSPrva liga SrbijeSloga Petrovac na MlaviSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara