""
""

Todorić: Peković i Berić za moćni Partizan!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.15. | 22:11

“Nismo mogli da nađemo bolje rešenje od Nikole koji je, kao što sam rekao, imao ogromnu želju da pomogne, ujedno zna da dolazi u teškom momentu", ocenio je funkcioner Partizana

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić i član radne grupe crno-belih rekao je da je Nikola Peković lako prihvatio kandidaturu za predsednika, svestan svih problema sa kojima će morati da se suoči i potvrdio da se će Miroslav Berić biti glavni saradnik budućeg prvog čoveka kluba.

Izabrane vesti

Todorić je najavio i da će u ponedeljak radna grupa formirana nakon ostavke Predraga Danilovića na mesto predsednika, zakazati novu izbornu skupštinu.
“U ponedeljak bi trebalo da zakažemo skupštinu. Posebno raduje što je odreagovao iznenađujuće lako, svestan koliko je Partizanu potrebna pomoć. Izlišno je napominjati koliko je veliki partizanovac i čovek. Nije zaboravio koliko je Partizan njemu pomogao, oseća moralnu obavezu i mogućnost, ali i želju i volju da se upusti u rešavanje problema koji nikada nisu bili veći. Nikola se dogovorio sa Mićom Berićem koji će obavljati funkciju dok on ima obaveze u Minesoti“, naveo je Todorić u izjavi za Večernje novosti.

Odmah pošto bude izabran, Peković će skupštini predložiti članove u Upravnom odboru.
“Nismo mogli da nađemo bolje rešenje od Nikole koji je, kao što sam rekao, imao ogromnu želju da pomogne, ujedno zna da dolazi u teškom momentu. Ako nešto uradi, biće svestan da se na pravi način odužio klubu u kom se afirmisao i koji neizmerno voli. Ali, s druge strane, svesni smo da ne može ništa dobro da se izgradi preko noći, već samo da se sruši“ - završava Todorić.

Jedna od primarnih stvari po dolasku nove uprave u klub biće i odluka o tome da li Duško Vujošević ostaje trenera, pošto mu je u junu istekao ugovor. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanNikola PekovićMiroslav BerićJadranska ligaDragan Todorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara