"Toneli"
"Toneli"

Toneli: Čigarini me je držao dok me je Denis tukao

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.04.15. | 19:26

"Od fizičke štete pretrpeo sam i moralnu. Kakav bih to čovek bio da pretim nekom pred sinom. Zbog svega toga sam razočaran. Sve je laž, to su stvari koje znaju da bole“, branio se fudbaler Empolija

ToneliAtalanta je ostala bez najboljeg strelca pošto je Disciplinska komisija Serije A kaznila Hermana Denisa sa pet mečeva suspenzije zbog udaranja Lorenca Tonelija iz Empolija. Toneli je dobio jednu utakmicu suspenzije zbog toga što je pretio smrću Denisu i njegovoj porodici, a po saznanju kazne rešio je da progovori i prepriča šta se zapravo dešavalo u tunelu i svlačionici.
„Ono što sam pročitao u novinama, da sam pretio Denisu pred njegovim sinom, ozbiljne su optužbe. Sve je laž. On je posle meča davao izjavu za Skaj, a postoje ljudi koji su videli da nisam bio u tunelu i čekao ga tamo. Pitam se kako je mogao tako nešto da izjavi? Dvadesetak minuta kasnije Denis me je zvao, mislio sam da hoće da popričamo, a onda me je udario. Povukao sam se nazad ka svlačionici, Čigarini me je zadržao, da bi me Denis još dva puta udario u glavu. Čigarini me je posle zvao dok  sam bio u autobusu i kleo mi se u decu da nema ništa sa tim. Kako, kada me je držao. To je bila klasična zaseda. On me je držao, a drugi udarao“, rekao je Toneli.

Fudbaler Empolija nije krio razočaranje zbog svega.
"Nisam želeo da pričam na tu temu i nemam zašto da se pravdam. Međutim, to su ozbiljne optužbe, tako da sam morao da progovorim. U pitanju je bila važna utakmica, bilo je dosta nervoze i provokacija sa obe strane, što je normalno u fudbalskoj igri. Ali kada sudija svira kraj trebalo bi zaista da bude kraj. Iz Atalante su učinili sve da ga opravdaju, govoreći neistinu o meni. Od fizičke štete pretrpeo sam i moralnu. Kakav bih to čovek bio da pretim nekom pred sinom. Zbog svega toga sam razočaran. Sve je laž, to su stvari koje znaju da bole“, branio se Toneli.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ALuka ĆigariniLorenco ToneliItalijaHerman DenisEvropaEmpoliAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara