""
""

Toti čuva Ligu šampiona: Princ Rima sprečio Borijelovu osvetu u Bergamu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.04.16. | 14:30

Legendarni as Vučice za svega sedam minuta u potpunosti vratio Romu u život i sprečio veliko slavlje na Atleti Azuriju - 3:3

Frančesko Toti je sprečio veliko brukanje svoje Rome u Bergamu i onemogućio Interu da priđe na svega tri boda zaostatka u odnosu na ekipu iz Večnog grada. Vučica je vodila sa 2:0, pa gubila sa 3:2, ali je Princ Rima pet minuta pre kraja utakmice doneo vredan bod svom timu - 3:3 (2:2).

Izabrane vesti

Toti ne samo da je sprečio poraz u Bergamu, već je upropastio i svojevrsnu osvetu Marka Borijela svom bivšem klubu, koji ga se odrekao pre nešto više od godinu dana. Iskusni golgeter postigao je prve golove u dresu Atalante na 11 nastupu u Seriji A i na početku drugog poluvremena doveo svoj tim na korak od trijumfa.

Roma je idealno otvorila utakmicu, vodila golovima Dinja i Najngolana, ali su D'Alesandro i Borijelo bili zaslužni za ekspersni povratak, a onda i potpuni preokret domaćina.

Kako se meč bližio kraju Spaleti nije imao pravo rešenje, ali je onda u 78. minutu umesto De Rosija uveo Totija i napravio ključni potez. Princ Rima je u 85. minutu sačekao da se lopta odbije na ivicu kaznenog prostora, a onda snažnim udarcem pogodio levi donji ugao gola Marka Sportijela.

Samo dva minuta kasnije Toti je fantastičnim dubinskim pasom spojio Džeka sa golom, ali je napadač iz Bosne i Hercegovine još jednom pokazao da ovo nije njegova sezona.

Roma je ovim bodom propustila priliku da priđe Napoliju, ali je makar održala pristojnu razdaljinu u odnosu na četvrtoplasirani Inter.


(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaMarko BorijeloItalijaFrančesko TotiEvropaAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara