TREĆA SMENA: Zicer za Flamengo, nastavlja se Liga kup Argentine, igra se u Meksiku, Ekvadoru, Kolumbiji, Jokić čeka Bulse

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.03.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Karioka šampionat)

Dvostruki uzastopni prvak Brazila je startovao sezonu u prvenstvu Karioka sa dve pobede, ali je u nedelju poražen u velikom derbiju Rija od ljutog rivala Fluminensea (0:1). Trener Rožerio Seni i zvezde tima kao što je Gabrijel Barbosa, popularni Gabigol, su na zasluženom odmoru, pa je Flamengo u prva tri kola igrao sa rezervistima. Na Marakani noćas stiže Resende u prvom meču četvrtog kola prvenstva Karioka. Gosti su šampionat počeli sa četiri boda, po pobedu, poraz i remi u prva tri kola. Na klupi domaćina biće i dalje Maurisio Souza. U odnosu na prve tri kola, pomoćnik Rožerija Senija moći će da računa na sedmoricu novih igrača – Pedra, Vitinja, Lea Pereiru, Uga Souzu, Žoaa Lukasa, Renea i novajliju Bruna Vijanu.

...........................................................

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

...........................................................

TEHNIKO – OLMEDO, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Duel začelja u najboljoj ligi Ekvadora. Posle četiri kola oba tima ne znaju za slast pobede, s tim da Tehniko ima bod više. Olmedo za 360 minuta u novom šampionatu nije postigao gol, a primio je sedam. Krajem prošle godine ova dva tima su odigrala meč bez pogodaka. Olmedo ima pet pobeda i remi u poslednjih šest mečeva protiv Tehnika.

SENTRAL KORDOBA – ESTUDIJANTES, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Estudijantes je odlično počeo sezonu u Liga kupu Argentine. Tim iz La Plate pobedio je i River Plejt, ali je prošle nedelje doživeo prvi poraz u takmičenju, i to na svom terenu od lidera Grupe A Kolona koji je jedini tim sa maksimalnih 15 bodova posle pet kola. Sentral Kordoba je iznenađujuće dobar sa 10 bodova, koliko imaju i crveno-beli. U tri odmeravanja snaga ova dva kluba, ekipa iz Santijao del Estera je bila bolja od nekadašnjeg šampiona Argentine. Ima dve pobede i poraz.

JAGUARS DE KORDOBA – AGVILAS, 01.40

(Fudbal, Kolumbija – Apertura)

Domaćin je trenutno na mestu koje vodi u plej-of u veoma izjednačenoj kolumbijskoj Aperturi, sa samo tri boda manje od lidera Tolime. Agvilas je u donjem delu tabele, ima samo jednu pobedu u 11 kola šampionata. Na poslednjih šest mečeva u Monteriji, Jaguars je dobio čak pet mečeva, dok je jedan duel završen bez pobednika.

NEKAKSA – HUAREZ, 02.00

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Derbi začelja u meksičkoj Klausuri. Ova dva tima su trenutno na poslednjim mestima u šampionatu. Ovo je poslednji voz i za Nekaksu i za Huarez ako žele da budu među prvih 12 ekipa i izbore plasman u plej-of. Huarez je pobedio Nekaksu na dve poslednje utakmice. Domaćin je postigao samo jedan gol na prethodna tri duela protiv narednog rivala. Nekaksa ima samo jedan trijumf u 2021. godini i to na startu sezone kada je slavila protiv Atletiko San Luisa.

MAZATLAN – KLUB AMERIKA, 04.00

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Klub Amerika igra fantastično u poslednje vreme i drži priključak za liderom, gradskim rivalom iz Meksiko Sitija, Kruz Azulom. Četa argentinskog stručnjaka Santijaga Solarija počela je da pobeđuje i u gostima. Slavila je za vikend u gostima protiv Gvadalahara sa čak 3:0 u najvećem derbiju Meksika. Mazatlan je na solidnom devetom mestu koje vodi u plej-of. Samo je jednom poražen na svom terenu, ali gigant iz Meksiko Sitija je nezadrživ u poslednje vreme, a briljira Henri Martin, prvi strelac tima sa šest golova.

DENVER NAGETS – ČIKAGO BULS, 02.00

(Košarka, NBA)

Budi se Denver. Tim Nikola Jokića počinje da liči na tim iz prošle sezone koji je igrao finale Zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa. Nagetsi imaju sedam pobeda u poslednjih osam mečeva i grabe ka vrhu konferencije. Čikago je deveti na Istoku sa skorom 18-21, ali ima šansu da se dokopa doigravanja. Bulsi leže timu iz Kolorada. Denver ima devet vezanih pobeda protiv ekipe iz Ilinoisa.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara