"Đovani Tedesko"
"Đovani Tedesko"

Trener Florijane: Mislite da nismo profesionalni... A protiv Italije samo 0:1

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.17. | 21:35

„Osećamo veliko poštovanje, ne i strah“, kaže Đovani Tedesko pred meč sa Crvenom zvezdom

Đovani TedeskoProšle sezone Valeta se ispostavila težim rivalom nego što su na Marakani mislili (2:1 u gostima, 2:1 i kod kuće), zato je pred susret sa još jednim malteškim timom nivo opreza u Crvenoj zvezdi podignut na maksimum. U navijačkim krugovima, pak, čini se da nema dileme, provejava mišljenje da će crveno-beli uspeti lako da izađu na kraj sa Florijanom.

Takva saznanja stigla su i do šefa stručnog štaba gostujućeg tima uoči prvog meča premijernog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Imam utisak da mislite da nismo dovoljno profesionalni, ali fudbal je na Malti doživeo revoluciju. Malta i kad igra protiv Italije, rezultat je ili 1:0 za Italiju ili 0:0. Postali smo mnogo bolji“, predočio je Đovani Tedesko, trener Florijane.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6501: Crvena zvezda - Florijana 1 (1,10), X (9,00), 2 (16,00)

Italijanski strateg doveo je u Beograd 18 igrača i večeras ih izveo na teren Marakane, gde će sutra od 20.30 igrati jedan od važnjih mečeva u svojim karijerama.
Crvenoj zvezdi i nama je ovo važna utakmica. Zvezda ima nekoliko novih igrača i novog trenera. Koliko je domaćinu važna ova utakmica toliko je i nama. Osećamo veliko poštovanje, ne i strah. Crvenu zvezdu smatram jednim od najvažnijih klubova, kao što su Juventus, Real Madrid, Boka juniors i Palermo, tim u kome sam igrao“.

--->>> ZVEZDA - TIM ZA FLORIJANU: Adžić na terenu od prvog minuta, a možda i još jedno dete...
--->>> Ruiz povređen, šansa za Luku Adžića?
--->>> Pozivnica Vladana Milojevića za Florijanu: Igrači, obavezuje vas Zvezdina istorija

Tim rečima, Tedesko je ukazao veliko poštovanje srpskom predstavniku, ali je poručio da će tražiti svoju šansu.
Imao sam sreće što sam igrao fudbal na vrhunskom nivou i mislim da je najvažnije da se igrač žrtvuje, da igra ponizno i da igra srcem, kako bi prevazišao sve prepreke“, dodao je 45-godišnji trener Florijane.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaLiga EvropeFlorijanaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara