Trener Malage suspendovan zbog eksplicitnog snimka

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.01.20. | 10:44

Neprikladan video Viktora Sančeza završio u javnosti, pa je klub iz Andaluzije bez prvog trenera dok traje istraga

Ne cvetaju ruže Malagi ni van terena. Klub iz Andaluzije saopštio je da je suspendovao trenera Viktora Sančeza do daljeg, pošto je u javnost procurio snimak eksplicitnog sadržaja s njim u glavnoj ulozi.

Nekadašnji fudbaler madridskog Reala, Santandera, La Korunje i Panatinaikosa, odnosno kormilar Deportiva, Olimpijakosa i Betisa neće odmah je "stavljen na hlađenje".
"Usled poslednjih dešavanja, koja još nisu zvanično potvrđena, Malaga je odlučila da smesta suspenduje trenera Viktora Sančeza del Ama sa njegovih dužnosti, sve dok se ne sprovede potpuna istraga. Javnost će biti obaveštena o narednim koracima, pošto se razjasne sve činjenice u ovom slučaju", stoji u službenoj objavi kluba koji se pod patronatom "gazde", šeika Abdulaha bin Nasera al Tanija, rezultatski strmoglavio u prethodne tri sezone i sada tavori u drugom rangu.

Izabrane vesti

Nekadašnji španski reprezentativac tvrdi da je žrtva uznemiravanja i ucene, a o svemu je obavestio organe reda, koje sada sprovode istragu.
"Slučaj je sada u rukama policije i ja ću pratiti njihove instrukcije. Deljenje ili širenje takvog sadržaja bez pristanka osobe koja je na snimku je takođe kažnjivo delo, bilo da se ono šalje putem društvenih mreža ili privatnim porukama. Hvala vam na vašem razumevanju i podršci", napisao je Sančez.

Malaga je na polusezoni na rubu zone ispadanja, sa samo bodom više od klubova ispod crte, odnosno četiri od poslednjeplasiranog Deportiva. Naredni susret belo-plavi igraju kod kuće protiv Ponferadine, u utorak 14. januara, po svemu sudeći, bez prvog trenera.

Foto: Reuters


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara