"Ima primedbe: Diter Heking"
"Ima primedbe: Diter Heking"

Trener Volfzburga psovao zbog poraza na Old Trafordu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.10.15. | 11:14

„Bio je penal, ali je sudija mogao i da ga ne svira. Što se tiče drugog gola Junajteda, mi takav pogodak u Nemačkoj nazivamo u***ni gol“, kaže Diter Heking

Ima primedbe: Diter Heking

Čak i najzagriženiji fan Mančester Sitija mora da prizna da je pas Huana Mate za pobednosni gol Krisa Smolinga u meču Lige šampiona sa Volfzburgom (2:1) bio genijalan, ali trener Vukova Diter Heking drugačije gleda na sve.

Izabrane vesti

Bivši strateg Nirnberga nije zadovoljan ishodom utakmice u kojoj je njegov tim poveo ranim golom Danijela Kaliđurija, jer su Mata sa penala, i Smoling za samo osam minuta igre u nastavku doneli preokret. 

Nemac veruje da je Junajted trebalo da ostane sa deset igrača na terenu, a uzburkao je javnost načinom na koji je prokomentarisao pobedonosni gol Đavola.
„Bio je penal, ali je sudija mogao i da ga ne svira. Što se tiče drugog gola Junajteda, mi takav pogodak u Nemačkoj nazivamo u***ni gol. Ali sam zadovoljan kako smo igrali u finišu, trebalo je da damo još jedan gol i izjednačimo. U 84. minutu bio je faul nad Julijanom Drkaslerom i sudija je morao da isključi Morgana Šnajderlina, pa nam je tako opet falila sreća. Uprkos svemu, optimističan sam, pokazali smo da imamo kvalitet“, poručio je Heking.

Luj van Gal, s druge strane, nije bio preterano zadovoljan uprkos pobedi njegovog tima i smatra da tim mora da se poboljša ako želi plasman u osminu finala.
„Dosta smo lopti olako izgubili u prvom poluvremenu, a stigao nas je i umor nakon pet ili šest teških utakmica. Timski duh nas je održao napred, ali moramo još mnogo toga da popravimo. Srećni smo, ali sam rekao igračima da moraju mnogo bolje. Mora da se pobeđuje na lepši način“, zaključio je Holanđanin.

FOTO: Action Images


tagovi

Volfzburgmeđunarodni fudbalLuj van GalLiga šampionaDiter HekingBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara