""
""

Trio iz Brodarca na probi u Zvezdi!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.13. | 15:39

Blago je reći da se na pripremama Crvene zvezde u Sloveniji dešavaju čuda…

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije)

Izabrane vesti

Već smo pisali da samo Bog zna kako će izgledati tim crveno-belih u narednoj sezoni, da hotelom u Čatežu svakodnevno defiluju brojni anonimusi. A posle Pata iz Gvineje na probu u redove najtrofejnijeg srspkog kluba stigla su i trojica omladinaca beogradskog ligaša Brodarca! Da, da dobro ste pročitali sreću u redovima najtrofejnijeg srpskog kluba okušaće momci koji su članovi kluba koji se takmiči u Prvoj beogradskoj ligi, ili za neupućene petom rangu takmičenja. Doduše, ako zadovolje na probi, biće poslati u omladinsku školu Crvene zvezde, koja je trenutno zatvorena, pa nije bio ko da klince iz Brodarca pogleda i zato su priključeni prvom timu... 

Momci koji su juče stili u Čatež su bili nosioci igre omladinskog tima Brodarca koji je osvojio prvo mesto u Beogradskoj ligi i plasirao se u Kvalitetnu ligu Srbije. Reč je o vezistima Nikoli Iliću i Mladenu Lukiću, kao i golmanu Nikoli Tošeskom. Na sajtu Brodarca o njima se može samo saznati da su rođeni 1995.godine... Inače, sva trojica imaju određeni reprezentativni staž u selekciji Srbije. 

Mada je o njima još nemoguće suditi, bez želje da uvredimo Ilića, Lukića i Tošeskog, jasno je da se pojedini čelnici kluba sa Marakane svojski trude da uruše i ono malo preostalog ugleda Crvene zvezde. Jer probe omladinaca se ne rade u jeku priprema prvog tima!

Sve vesti s priprema Crvene zvezde i Partizana možete pratiti na našem specijalu posvećenom ovoj temi.

(FOTO: www.crvenazvezdafk.com)


tagovi

BrodaracFK Crvena zvezdapripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara