Imali šta da vide: Zahavi i Nejmar
Imali šta da vide: Zahavi i Nejmar

U loži Njemarov ćale i superagent, na terenu prava lakrdija: Hacegan upropastio derbi u Bukureštu

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.19. | 21:57

FCSB savladao Krajovu u kontroverznom meču - 3:2 (2:2)

Derbi za drugo mesto između ekipa FCSB i Univerzitatee iz Krajove (3:2) privukao je večeras u Bukureštu poznate fudbalske likove kao što su Nejmarov otac i superagent Pini Zahavi koji su našli mesto u loži Nacionalnog stadiona kako bi gledali uživo tim Điđija Bekalija.

I imali su šta da vide. Čak pet golova, ali i fudbalsku lakrdiju u režiji najboljeg rumunskog sudije Ovidijua Hacegana. Tri velike greške napravio je rumunski arbitar sa znakom FIFA, i tako potpuno zasenio učesnike ovog derbija.

Izabrane vesti

FCSB je poveo već u osmom minutu preko Joana Hore kojeg je poslužio Žunior Moraiš, ali je na drugoj strani Nestor Banču izjednačio u 23. minutu sa bele tačke posle perioda žestoke i grube igre u kojima su oba tima prednjačila.

A onda je na scenu stupio najbolji rumunski arbitar. Hacegan je prvo priznao pogodak Mana iz ofsajda u 30. minutu, da bi u nadoknadi prvog dela "pomogao" i gostima i "iskupio" se tako što je priznao i izjednačujući gol Čikaldaua iako mu je prethodio očigledan faul u napadu od strane fudbalera Krajove.

"Zablistao" je Hacegan i početkom drugog poluvremena, kada je najpre priznao, a potom uz konsultacije s pomoćnikom i poništio čist gol domaćinu. Romario Benzar je bio strelac, ali je glavni sudija video ofsajd, iako ga snimci demantuju.

FCSB je stigao do trijumfa u 71. minutu, preko Harlema Gnoerea, a Univerzitatea je imala šanse da se domogne boda u finišu. Pogodili su gosti čak i prečku u 83. minutu, ali se rezultat nije promenio. Ovom pobedom velikan iz Bukurešta je smanjio zaostatak za liderom Klužom na pet bodova, dok Krajova ostaje na trećem mestu posle tri odigrana kola u plej-ofu.

RUMUNIJA 1 - plej-of (3. kolo)

Subota
Kluž - Astra Đurđu 1:0 (0:0)
/Bordeanu 60/

Nedelja
FCSB - U. Krajova 3:2 (2:2)
/Hora 8, Man 30, Gnoere 71 - Banču 23. penal, Čikaldau 45+2/

Ponedeljak
19.30: Sepsi - Vitorul

Foto: Screenshot


tagovi

FCSB

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara