"Srbi i Albanci iz Lacija"
"Srbi i Albanci iz Lacija"

Ujedinjeni protiv mržnje! Pomirili se Srbi i Albanci, Lacio pobedio u meču razuma

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.10.14. | 16:48

„Zajedno“, poruke je Baste, Đorđevića, Beriše, Strakoše i Cane koji bi na terenu istovremeno mogli da se nađu u nedelju protiv Fiorentine

Srbi i Albanci iz LacijaPobedio je – razum! Tri dana posle zaprepašćujućih scena u Beogradu Srbi i Albanci su se, kao što je najavio dopisnik MOZZART Sporta iz Rima Željko Pantelić, pomirili. Štaviše, sad u svet šalju poruku mira i pokazuju jasnu želju da sve loše što je „niklo“ na stadionu Partizana saseku u korenu.

Prvi korak u borbi protiv navijačke, nacionalne, verske i svake druge mržnje povukla je uprava Lacija, tako što je pozvala petoricu igrača „zarađenih strana“ da poziraju zagrljeni na klupskom posteru. Tako su se jedni do drugih našli Dušan Basta, Filip Đorđević, Etrit Beriša, Tomas Strakoša i Lorik Cana, a na društvenim mrežema sve je ispraćeno komentarom – ZAJEDNO!

Izabrane vesti

Na ovaj način pokazali su da su razmirice i sukobi prošlost i da ih sada najviše interesuje meč sa Fiorentinom u nedelju od 12.30, na kome bi sva petorica mogla da se nađu na terenu.

Radonjić i HisajNa isti potez odlučili su se i čelnici Empolija, pa su zamolili Elsejida Hisaja i Nemanju Radonjića (našem omladinskog reprrezentativca) da pruže ruku jedan drugom na stadionu člana Serije A i tu sliku su brzopotezno poslali u svet.

Znači, može i tako!

I možda nas uče da smo svi zajedno na prostoru Balkana toliko zadojeni mržnjom čim lekcije iz kulture moraju da nam dele – stranci.


tagovi

AlbanijaBesart BerišaDušan BastaEvropaFilip ĐorđevićLacioLorik CanaSerija ASrbijaTomas Strakoša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara