""
""

Univerzitatea se osramotila, Vitorul uzdigao ka vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.11.16. | 21:20

Tim Georgija Hadžija stigao na deobu drugog mesta

Skupo je Univerzitateu iz Krajove koštalo kockanje večeras na gostovanju u Jašiju gde je poražena od jednog od najslabijih ekipa u rumunskom šampionatu sa 2:1. Da ovo nije veče ekipe sa jugozapada Rumunije bilo je jasno već posle četiri minuta kada je Ćućur doveo CMS u vođstvo od 1:0.

Izabrane vesti

Baluta je poravnao u finišu prvog poluvremena i činilo se da će Univerizateta u nastavku lako do preokreta, ali ne lezi vraže. Gosti su napravili kardinalnu grešku, skrivili jedanaesterac koji je Mađar Bole u 72. minutu pretvborio u trijumf domaćina. 

Kiks Krajove dobro je došao Vitorulu koji se pobedom na gostovanju nad nejakim Targu Murešom od 2:0 izjednačio na tabeli na deobi drugog mesta sa Univerzitateom. Ekipa iz Konstance koju predvodi legendarni George Hadži čitav posao je završila u prvom poluvremenu kada je postigla dva gola, prvo sa bele tačke preko Marina, a potom i pogotkom Bolija.

Ovakav rasplet večeri najviše se svideo Steaui koja bi eventualnom pobedom u nedelju uveče mogla da se odlepi na šest bodova svojim pratiocima Krajovi i Vitorulu.

LIGA 1 – 17. KOLO

Petak
Targu Mureš – Vitorul 0:2 (0:2)
/Marin 24. penal, Boli 45/

CSM Jaši – Krajova 2:1 (1:1)
/Ćućur 4, Bole 75. penal – Baluta 44/

Subota
17.00 Gaz Metan – Konkordija
19.30 Voluntari – Dinamo Bukurešt

Nedelja
17.00 Poli Temišvar – Astra Đurđu
19.30 Steaua – Botošani

Ponedeljak
19.30 Kluž – Panduri

(FOTO: Screenshot)


tagovi

VitorulUniverzitatea KrajovaTargu MuresRumunijaLiga 1Georgi Hadži

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara