""
""

Uspavanku u Ajndhovenu prekinuo je samo strogi Orsato: PSV i Atletiko su razočarali (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.02.16. | 22:37

PSV je igrao hrabro, ali samo onoliko koliko su joj čvrsti Madriđani dozvolili. Ipak, navijači Atletika napustiće Holandiju razočarani u određenoj meri jer su propustili dobru priliku da već večeras overe dalji plasman ili makar da ga olakšaju

Tresla se gora uoči duela na Filips stadionu, a na kraju su se rodili “krompiri“ u duelu PSV Ajnhdovena i madridskog Atletika u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Izabrane vesti

Možda neočekivano, ali odluka o putniku među osam najboljih ekipa u Evropi pašće 15. marta na stadionu Visente Kalderon.

Atletiko je još jednom pokazao da je pod Simeoneovim vođstvom ekipa koja pre svega zna da vodi računa o odbrani, iako je svakako pokazala da je individualni kvalitet na njenoj strani.

PSV je igrao hrabro, ali samo onoliko koliko su joj čvrsti Madriđani dozvolili. Ipak, navijači Atletika napustiće Holandiju razočarani u određenoj meri jer su propustili dobru priliku da već večeras overe dalji plasman ili makar da ga olakšaju.

Ekipi Dijega Simeonea nije pomoglo ni to što je njegova ekipa od 68. minuta imala igrača više jer je drugi žuti karton zaradio Gaston Pereiro zbog prekršaja.

Utisak je, međutim, da je italijanski arbitar Danijele Orsato preterao sa ovakvom reakcijom i da je PSV oštećen u pomenutoj situaciji.

Šansu utakmice propustio je Francuz Antoan Grizman. Deluje gotovo neverovatno šta je promašio jedan od najboljih igrača Jorgandžija u 30. minutu.

Izašao je sam ispred golmana Džerona Zuta koji mu je sjajno ušao u šut i sačuvao mrežu na oduševljene navijača.

Imao je Atletiko loptu u nogama i terensku inicijativu, ali ne može da se kaže da je španski klub stvorio “milion“ prilika za gol u Ajndhovenu.

U 18. minutu raspoloženi golman PSV-a Zut pokupio je dobar šut Kokea, domaćin je odgovorio u 32. minutu preko Dejvija Propera, ali je Jan Oblak bio na visini zadatka.

Ruku na srce, Atletiko je uspeo da postigne gol u 62. minutu, ali je on poništen zbog prekršaja koji je napravio štoper Dijego Godin.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPSV AjndhovenLiga šampionaHolandijaEvropaDijego SimeoneDijego GodinDejvi ProperAtletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara