"Baka i papa Franja"
"Baka i papa Franja"

Uticaj religije na transfer-tržište: Baka stiže u Romu zbog pape? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.06.15. | 10:36

"On je duboko religiozan, a govorimo i o jednom od najboljih klubova", rekao je menadžer kolumbijskog napadaća Serhio Barilja

Baka i papa Franja

Roma bi ogroman posao u letnjem prelaznom roku mogla da završi zahvaljujući religioznosti Karlosa Bake. Kolumbijski napadač bi prema rečima svog menadžera mogao da završi u Rimu zbog toga što će biti blizu poglavara rimokatoličke crkve.

Izabrane vesti

Njegov agent poručuje da novac nije prioritet Karlosa Bake.
"
On je duboko religiozan, a u Rimu se nalazi i papa. Pored toga govorimo i o jednom od najboljih klubova. Ako Baka napusti Sevilju, to neće biti zbog novca. Radi se i o šansi da zaigra u Ligi šampiona", rekao je Barilja za Gazetu delo Sport, ali se izgleda malo preračunao u poslednjoj rečenici, s obzirom da je Sevilja osvajanjem Lige Evrope obezbedila direktan plasman u elitno evropsko takmičenje.

U svakom slučaju, Baka bi bio ogromno pojačanje za gotovo svaki tim na Starom kontinentu, a posebno za Romu, koja već dugo vapi za pravim golgeterom.

Kolumbijac iza sebe ima neverovatnu sezonu. Na 56 mečeva u svim takmičenjima postigao je 28 golova i zabeležio 10 asistencija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaprelazni rok 2015papa Franja prviKarlos BakaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara