""
""

UŽIVO DAN 12. u Brazilu: GOTOVOOOO!!!! Idemo u polufinale!

Vreme čitanja: 13min | čet. 18.08.16. | 02:44

Uz naš portal pratite dešavanja iz Rio de Žaneira

KRAJ! Ko gubi ima pravo da se ljuti!! Bojan Bogdanović je namerno promašio slobodno bacanje, ali je onda na kraju napravio problem jer sudije nisu svirale neki nepostojeći faul. No, nema veze, nije ni bitno, idemo dalje! Sada nas čeka polufinale sa Australijom u petak. Rezultat na kraju 86:83.

Izabrane vesti

KOŠARKA: To je to! Ostale su još dve sekunde, Bojan je na liniji. I jedno pogađa, KRAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

KOŠARKA: Jokić dva od dva! 84:80! Sada greška. Teodosić je pravio faul iako je Đorđević pokazao da to ne radimo. Hezonja precizan, Teo ima pet faulova. Sada Jokić opet na penalu. 

KOŠARKA: Luka Babić na penalima. Jedno daje - 82:80. Sad je Jokić na liniji. Ne stižemo ni da izbacimo loptu, već je faul

KOŠARKA: Hezonja opet daje dva - 80:79. Sad je na penalima Teodosić. Oba je dao - 82:79.

KOŠARKA: Ulazimo u penal završnicu. Marković pogađa samo jedno - 80:77.

KOŠARKA: Još 24 sekunde. Kalinić je dobio petu ličnu, a Hezonja pogađa dva bacanja - 79:77

KOŠARKA: Sad nam treba dobra odbrana! Auh, kako je napeto. 

KOŠARKA: HVALA TI, BILANE! Faul hrvatskog centra, Raduljica na bacanjima. Jedan od dva, imamo četiri poena prednosti - 79:75

KOŠARKA: Još minut. Ostaju tri poena prednosti, da vidimo šta će biti. ODBRANILI SMO!!!! Još 47 sekundi. 

Bogdanović počeo da dominira!

KOŠARKA: Ušli smo u poslednja dva minuta, a otvorili smo sa košem Raduljice u reketu. Vodimo 78:75 i odbranili smo napad!

KOŠARKA: Sve vreme nam Hrvati dišu za vratom. Bogdan je dobio peti faul, što je jako loše za nas, tri minuta pre kraja. Vodimo 76:75. 

KOŠARKA: Konačno! Teodosić za Jokića. Još tri minuta, vodimo 76:73.

KOŠARKA: Gubimo se u napadu, a to nam ne treba. Imao je Jović izglednu priliku nakon Bogdanove ukradene lopte, ali plejmejker Crvene zvezde se skroz spetlja. Hrvati su izvukli faul, a Planinić ponovo pogađa bacanja - 74:73

KOŠARKA: Auh. Taman smo pomislili da ćemo uspeti da uzmemo loptu, a onda je Hezonja pogodio trojku sa osam metara... Vodimo 74:71. Još četiri minuta. 

KOŠARKA: Dobro je, dali smo dva koša s penala preko Markovića. Sad nam treba dobra odbrana. 

KOŠARKA: Hrvati polako tope zaostatak, sada je samo četiri poena razlike za Srbiju. Dali smo samo šest poena za četiri i po minuta - 72:68. Treba nam koš, pod hitno. Još pet minuta.

KOŠARKA: I Raduljica ima četiri faula, ali i Šarić kod Hrvata. Međutim, nije dobro što smo malo nestabilni u odbrani - 72:64.

KOŠARKA: TEODOSIIIIIIIIIĆ! To nam je trebalo! Trojka uz faul! Bravo majstore, samo mirno i jako do kraja!

KOŠARKA: Ovo nije dobro. Imali smo 14 poena viška, sad je samo osam. Malo smo zaspali, nismo realizovali nekoliko napada.

KOŠARKA: JOOOOOOOOVIĆ!!!! Trojka na trojku! I to uz zvuk sirene! Držimo 14 poena prednosti (69:55), još osam i po minuta do kraja utakmice. Odlična situacija je ta što njihov Bogdanović ima četiri lične greške, ali mi smo iskoristili bonus posle nepuna tri minuta. 

KOŠARKA: Jao Bogdane, zašto? Napravio je tri faula za minut, a taman je krenuo da rešeta... Mora na klupu. Četiri faula ima i Kalinić, koji je zajedno sa Bojanom Bogdanovićem dobio po tehničku na kraju trećeg kvartala. 

KOŠARKA: Još samo deset minuta do kraja, rezultat je 66:52. Orlovi, sad ih imate!

KOŠARKA: BRAVOOOOOOOOOO!!! Nova trojka za Srbiju, nova za Bogdana Bogdanovića!!! I to sa skoro osam metara!

KOŠARKA: Nisu nam potrebni ovakvi faulovi na minut pre kraja treće četvrtine. Napravili smo dve greške bespotrebno. Srećom, Šarić maši dva bacanja. Na drugoj strani Raduljica siguran sa penala posle faula Ukića

KOŠARKA. Sada je samo bitno da držimo dobar ritam do kraja treće četvrtine, a onda da probamo da slomilo rivala na startu poslednjeg dela. Kao u Kordobi nedavno. Drže se Kockasti za slamku još da potpuno ne padnu u ova dva minuta do kraja treće četvrtine, rezultat je 61:50 za nas. 

KOŠARKA: TO JE TO!! Igramo vrhunsku odbranu, Hrvati ne znaju šta ih je snašlo! Fantastično, smireno, jako. Kao da su na parket izašli potpuno novi igrači Srbije! Ovo je fantastično! Ne samo da smo okrenuli, već vodimo i 12 razlike (58:46), a sve teče odlično zasad. Samo da ne ureknemo.

KOŠARKA: BOGDAN BOGDANOVIIIIIIIIĆ!!!! Druga njegova trojka zaredom!!! Tako je majstore, vodimo 54:46!

KOŠARKA - Izvinjavamo se zbog tehničkih problema zbog kojih nismo mogli da ispratimo prvo poluvreme utakmice Srbije i Hrvatske u polufinalu košarkaškog turnira. Nažalost, Hrvati vode sa 38:32. Bojan Bogdanović nam pravi velike probleme. Ali nije još gotovo.

ATLETIKA - Ivana Španović je morala da se zadovolji bronzom. Nama dovoljno - ponosni smo. Opširnije OVDE. Podsetimo, prethodno je Tijana Bogdanović donela srebro o čemu čitajte OVDE.

Ivana Španović

 

Trenutni poredak: Bartoleta (SAD) 6,95, Španović (Srbija) 6,95, Mijambo (Nemačka) 6,83.

KRAJ TREĆE SERIJE: Ispale su Darija Klišina, Sosten Mogenara, Lorejan Judžin i Marijan Bek. Preostalih osam nastavljaju tamičenje.ž

TREĆA SERIJA: Malajka Mijmabo (Nemačka) - prestup. Darija Klišina (Rusija) - 6,53. Tijana Bartoleta (SAD) - 6,95! Izbila je Amerikanka na prvo mesto, jer ima bolji drugi skok od Ivane Španović. Ksenija Balta (Estonija) - 6,79. Britni Riz (SAD) - prestup. Sosten Mogenara (Nemačka) - 6,61. Lorejn Judžen (Velika Britanija) - 6,58. Ivana Španović (Srbija) - prestup još jednom. Ese Brume (Nigerija) - 6,71. Bruk Streton (Australija) - 6,64.

DESETOBOJ: Da pomenemo da je Mihail Dudaš u svojoj grupi trke na 400 metara završio na petom mestu u vremenu 49,13. Time je osvovjio 855 bodova. Ovim je naš takmičar završio svoje discipline za danas.

KRAJ DRUGE SERIJE - Ivana Španović je na prvom mestu sa 6,95. Druga je Bartoleta iz SAD 6,94, treća je Mijambo 6,83.

Skočila je i Australijka Bruk Streton. Samo 6,69.

Ivana Španović je prestupila u drugoj seriji. Zgazila je na dasku sedam centimetara. Povoljna okolnost je da se i dalje nalazi na prvom mestu.

Dobro je. Skočilo je pet rivalki u drugoj seriji. Nijedna nije ugrozila Ivanu. Španovićeva i dalje vodi, prošla je i Britni Riz, ali samo sa skokom od 6,79, što je stavlja na četvrtu poziciju. Na drugoj je Tijana Bartoleta (6,94), a trećoj Malajka Mijambo (6,83).

ATLETIKA: Evo je! Ivana Španović je u prvoj seriji skočila 6,95! U ovom trenutku to je najbolji rezultat od svih takmičarki.

Ovo izgleda više nego dobro. Naša predstavnica je na prvom mestu posle prve serije. Druga je Malajka Mijambo iz Nemačke (6,83), dok je treća Ese Brume iz Nigerije (6,73).

ATLETIKA: Počelo je takmičenje u skoku u dalj za dame.

Podsećamo vas da je svetski rekord vlasništvo Galine Čistakove iz nekadašnjeg Sovjetskog Saveza koja je davne 1988. godine u Lenjingradu skočila čak 7,52 metra. Drugi najbolji rezultat svih vremena ima Amerikanka Džeki Džojner Kersi (7,49), dok je Nemica Hajke Dreklser skočila 7,48.

ATLETIKA: Dakle, Ivana Španović može da nam donese treću medalju u Riju. A za to i te kako ima osnova. Dok čekamo da počne finale u disciplini skok u dalj za dame, podsetimo se najboljih rezultata ove sezone:

Britni Riz (SAD) - 7,31m
Sosten Mogenara (Nemačka) - 7,16
Bruk Straton (Australija) - 7,05
Britni Riz (SAD) - 7,04
Ivana Španović (Srbija) - 6,95
Bruk Straton (Australija) - 6,94
Ivana Španović (Srbija) - 6,94
Ivana Španović (Srbija) - 6,94
Marjana Bek (Ukrajina) - 6,93
Dežanj Deloh (SAD) - 6,93

Ivana u akcijiKao što možete videti iz priloženog, od deset najboljih ostvarenja u 2016. čak tri su vlasništvo Ivane Španović. Njena najveća rivalka je Amerikanka Britni Riz, koja je na mitingu u Judžinu 2. jula skočila 7,31 i to je najbolji rezultat sezone, međutim...

Naša najuspešnija atletičarka je vlasnica najboljeg rezultata u kvalifikacijama. Juče je letela do 6,87. Devet centimetara dalje od Rizove i čak 32 centimetra dalje od Moguenare. Svi preudslovi za medalju postoje, jer ni ostale takmičarke nisu blistale. Niti ove godine, niti u kvalifikacijama.

Njaveća rivalka, Britni RizePodsećamo vas da je Ivana ove godine već osvojila zlatnu medalju na Prvenstvu Evrope u Amsterdamu (6,90), kao i da joj je lični rekord 7,02, postavljen septembra prošle godine u Cirihu.

PRAVILA: U finalu se takmiči 12 atletičarki. Svaka ima pravo na po tri skoka, posle čega osam najboljih idu u takozvano veliko finale, gde imaju dodatna tri skoka.

Darija KlišinaStartna lista: Malajka Mijambo (Nemačka), Darija Klišina (Rusija), Tijana Bartoleta (SAD), Ksenija Balta (Estonija), Marjana Bek (Ukrajina), Džazmin Sojers (Velika Britanija), Britni Riz (SAD), Sosten Mogenara (Nemačka), Lorejn Judžen (Velika Britanija), Ivana Španović (Srbija), Ese Brume (Nigerija), Bruk Stration (Australija).

ATLETIKA: Naravno, pre košarkaša, čekamo i Ivanu Španović. Naša uzdanica od 02.15 se takmiči u finalu skoka u dalj. Verujemo da će biti lepih vesti iz Rija!

KOŠARKA: Gotova je treća četvrtfinalna utakmica olimpijskog turnira. Prema očekivanjima, SAD su dobile Argentinu 105:78 i plasirale se u polufinale, gde će im rival biti Španija. Ostao je još jedan duel četvrtfinala, nama svakako najzanimljiviji između Srbije i Hrvatske. Ostanite budni i čitajte MOZZART Sport. Ovde ćemo vas obaveštavati o svim najvažnijim detaljima susreta koji počinje u 3.30.

KOŠARKA: Posle treće četvrtine jasno je ko ide u polufinale, Sjedinjene Američke Države su ovu deonicu dobile 31:21, te uoči završnih deset minuta imaju ogromno vođstvo - 87:61. Kevin Durent dominira, dao je 27 koševa, ima po šest asistencija i skokova. Brutalno.

KOŠARKA: Amerikanci su u prvom poluvremenu u potpunosti opravdali ulogu favorita u duelu sa Argentinom. Furioznom igrom u drugoj četvrtini koju su dobili sa 31:19, stigli su do velikih 56:40 posle prvih 20 minuta.

Mihail DudašATLETIKA: Mihail Dudaš trenutno je 12. u kvalifikacijama posle održane četiri discipline u desetoboju. U skoku uvis uspeo je da preskoči lestvicu od 2,04 metara, ali kasnije iz tri pokušaja nije uspeo onu za tri santimetara višu. Do kraja današnjeg dana očekuje ga još samo trka na 400 metara, a takmičnje u preostalih pet disciplina nastavlja se sutra.

KOŠARKA: Selekcija SAD vodi protiv Argentine sa 25:21 posle prve četvrtine. Samo u uvodnih nekoliko minuta Gaučosi su bili ravnopravan rival, čak su i vodili, ali su posle toga upali u američku mašinu koja preti da ih samelje.

RUKOMET: Već znamo imena tri polufinalista na olimpijskom turniru. Opširnije OVDE

FUDBAL: Brazil i Nemačka sastaće se u finalu Olimpijskog turnira u Riju, a OVDE pročitajte kako su se Panceri plasirali u borbu za zlatnu medalju.

TEKVONDO: Tijana Bogdanović je dobila rivala u borbi za zlato. Srpkinja će odmeriti snage sa Šui Kim. Taj meč je na programu noćas u 3. NEMA SPAVANJA, dame i gospodo, poštovani čitaoci.

FUDBAL: Kraj meča. Petersen je u 89. minutu stavio tačku i poslao Pancere u finale Olimpijskih igara. Tamo ih čeka Brazil. Uskoro opširnije...

FUDBAL: Rezultat na Korintijans areni nepromenjen. Nemci i dalje imaju minimalnu prednost protiv Nigerije.

KOŠARKA: Toni Parker je završio reprezentativnu karijeru. Opširnije OVDE.

TEKVONDO: IMAMO JOŠ JEDNU MEDALJU! TIJANA BOGDANOVIĆ JE U FINALU OLIMPIJSKIH IGARA!!! Opširnije OVDE.

TEKVONDO: Bogdanovićevau poslednjim sekundama druge runde pogađa Meksikanku u glavu - 3:0! Još jače, Tićo!!!

TEKVONDO: Kraj prve runde - 0:0.

TEKVONDO: Počela je Tijana Bogdanović. Srećno, devojčice!

TEKVONDO: Za nešto manje od pola sata  Tijana Bogdanović će se boriti sa Adilen Manjarez Bastidas iz Meksika. Čekamo. Nadamo se. Verujemo! 

RUKOMET: Francuska je dobila rivala u polufinalu. Nemci su uništili Katar u duelu od kojeg se mnogo očekivalo (34:22). 

FUDBAL: Nemci od 19. minuta vode protiv Nigerije. Akcija Pancera iz udžbenika. Klostermanu je preostalo samo da prosledi loptu u praznu mrežu posle asistencije Majera.

Klosterman strelac Majer asistent

KOŠARKA: Kraj (92:67). Izabranici Serđa Skariola su drugi polufinalisti. Oni čekaju SAD ili Argentinu.

KOŠARKA: Ništa novo u Karioka areni. Španija - Francuska 85:60. Mirotić ubacio 23, Ernangomez na 14 poena... Kod Francuza Parker 14, Lovernj 12.

ODBOJKA: Sjedinjene Američke Države u tri seta do polufinala. Srušena je reprezentacija Poljske (25:23, 25:22, 25:20), sledi susret sa boljim iz duela Italija - Iran.

KOŠARKA: Španci jednom nogom u polufinalu. Treći kvartal je završen, na semaforu nestvarnih 69:49!

TEKVONDO: Bravo, bravo, bravo!!! Tijana premlatila aktuelnu šampionku - POLUFINALE! Opširnije OVDE.

TEKVONDO: Kraj druge runde. Kineskinja se razgoropadila, Bogdanovićeva branila, ali u poslednjem trenutku dobila udarac za 6:5.

TEKVONDO: Počela je Tijana Bogdanović. Prvu rundu je dobila rezultatom 3:0 protiv znantno iskusnijne Kineskinje Vu Jing Ju. Idemo, Tićo!

KOŠARKA: Nazire se i drugi polufinalista... Mirotić i dalje nepremostiva prepreka za tim Vensana Kolea. Trikolori bez jednog dvocifrenog posle 20 minuta (43:30).

KOŠARKA: Završena je prva deonica između Španije i Francuske. Furija na krilima Nikole Mirotića (10 poena) čerupa petlove (19:16).

FUDBAL: Nejmar precizan sa bele tačke. Brazil ide u finale! Opširnije OVDE.

FUDBAL: Pukla je petarda na Marakani.Luan je strelac, Anderson asistent.

KOŠARKA: Počinje meč sa druge strane kostura. Stari znanci Španija i Francuska...

FUDBAL: Poker Karioka - Markinjos (4:0)! Ataci sve učestaliji, očekujemo još golova....

VATERPOLO: Prvi finalista u ženskoj konkurenciji je reprezentacija Italije! Rezultatom 12:9 devojke sa Apenina savladale su Rusiju i osigurale medalju. U borbi za zlato sastaće se sa boljim iz duela Mađarska - SAD.

FUDBAL: Brazil vodi 3:0, strelac drugog i trećeg gola je Gabrijel Žezus!

FUDBAL: Nejmar protiv Hondurasa zatresao mrežu posle 14 sekundi. U toku je 13. minut...

KAJAK: Dalma Ružičić Benedek je ipak u A finalu! Opširnije OVDE

ATLETIKA: Srpski desetobojac Mihail Dudaš je pose tri discipline na 12. poziciji. Skočio je udalj 7,29 metara, dok je imao odličan hitac kada je u pitanju bacanje kugle - u drugoj seriji 14,23 metara...

ODBOJKA: Rusi rutinski izašli na kraj sa Kanadom - 3:0 (25:15, 25:20, 25:18). U polufinalu ih, najverovatnije, čeka susret sa Brazilom. Da ne prejudiciramo, sačekajmo meč Karioka i Argentine (3.15).

KOŠARKA: KRAJ australijske bajke i litvanske agonije (90:64)! Četa Andreja Lemanisa plasirala se u polufinale i čeka boljeg iz komšijskog derbja Srbija - Hrvatska koji je na programu noćas od 3.30. Uskoro opširnije...

KOŠARKA: Motum sa četiri uzastopna poena donosi Kengurima nestvarnih 30 razlike (88:58). 

KOŠARKA: Australijanci nastavljaju dominaciju! Selektor Litvanije Jonas Kazlauskas traži očajnički tajm aut na 26 poena deficita (84:48).

RUKOMET: Francuzi su prvi polufinalisti u muškoj konkurenciji. Galski petlovi savladlai su domaću selekciju Brazila (34:27), iako je posle prvih 30 minuta na semaforu stajalo 16:16. 

KOŠARKA - Gotova je treća četvrtina, a Australija vodi sa neverovatnih 70:43!

KOŠARKA - Peti Mils nastavlja da teroriše skamenjene Litvanice, trojka za vođstvo od 62:43.

KOŠARKA - Kenguri se i dalje odlično drže protiv Litvanije, imaju plus 17 - 55:38.

KOŠARKA - Na poluvremenu prvog četvtrfinalnog meča Australija vodi protiv Litvanije - 48:30 (26:17, 22:13). Ako ovako nastave, Kenguri će u polufinalu na boljeg iz duela Srbija-Hrvatska. 

KAJAK - Dalma Benedek-Ružičić zauzela je treće mesto u polufinalu na 500 metara (1:56,55). Prvo mesto osvojila je Beloruskinja Marina Litvinčuk.

Dalma će se nadmetati u B finalu u četvrtak od 14.59. Naša predstavnica je tako ostala bez mogućnosti da se bori za medalju. Bolje vreme od nje imala je Ruskinja Jelena Anjušina 1:57,229. Opširnije OVDE.

ATLETIKA - Mihail Dudaš je u drugoj seriji skočio 7,23 metara. On sada ima 883 poena.

KAJAK - Nebojša Grujić i Marko Novaković izborili su mesto u A finalu! Naši momci su zauzeli treću poziciju u polufinalu u trci na 200 metara uz vreme 32,513. Opširnije OVDE.

ATLETIKA - Amela Terzić se plasirala u polufinale zauzevši drugo mesto u kvalifikacionoj trci na 800 metara! Vreme: 2:00,99. Bravo, Amela!

Polufinale je na programu u noći između četvrtka i petka u 2.15. Opširnije OVDE.

ATLETIKA - Mihail Dudaš je prestupio u prvoj seriji skoka u dalj. Najbolji je bio Ešton Iton koji je skočio preko 7,90 metara.

KAJAK - Dalma Benedek-Ružičić plasirala se u polufinale, iako je loše startovala. Zauzela je peto mesto u jednosednoj trci na 500 metara. Prvo mesto zauzela je Azerbejdžanka Rodomska 1:51,750. 

TEKVONDO - Tijana Bogdanović se plasirala u četvrtfinale savladavši Patimatu Abakarovu iz Azerbejdžana u kategoriji do 49 kilograma. Naš borac je pobedila u prvoj rundi 3:0, druga je završena nerešeno 0:0, treća 2:0 u korist Abakarove.  Opširnije OVDE.

KAJAK -  Neverovatno! Marko Novaković i Nebojša Grujić zauzeli su drugo mesto u kvalifikacijama na 200 metara, a od prvog mesta i finala delilo ih je 11 hiljaditinki! Litvanci su zauzeli prvo mesto.  "Popravni" će tražiti u polufinalu od 16.05. Opširnije OVDE.

ATLETIKA - Mihail Dudaš  zauzeo je treće mesto u desetoboju na 100 metara sa vremenom 10,83. Srpski atletičar trčao je u trećoj grupi u okviru prve discipline i osvojio 899 bodova. U ukupnom plasmanu zauzeo je 12. mesto. Sledeća disciplina je skok u dalj od 15.35. 

Nemac Riko Frajmut osvojio je prvo mesto sa vremenom 10,73. Opširnije OVDE.

KAJAK - Odlično je počeo dan u Riju! Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić stigli su prvi na cilj u kvalifikacijama u dvosedu na 1.000 metara  i izborili direktan plasman u A finale! Oni su zabeležili vreme 3.15, 298. Finale je na programu u četvrtak od 14.08. Bravo, momci! 

Inače, pored srpske,  plasman u finale izborila je i nemačka posada. Opširnije OVDE.

Prvi od 14.00 izlaze na borilišta kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić u kvalifikacijama na 1000 metara. Oko 14.30 trkaće se Mihail Dudaš u disciplini desetoboj na 100 metara. U 14.51 ponovo kajak. Nebojša Grujić i Marko Novaković veslaju u kvalifikacijama na 200 metara, a u isto vreme nastupa Dalma Ružićić-Benedek na 500 metara.

SREDA - 17. AVGUST

14.00: Kajak (K2 1000 metara - kvalifikacije) - Marko Tomićević, Milenko Zorić
14.30: Atletika (desetoboj - 100 metara) - Mihail Dudaš
14.51: Kajak (K2 200 metara - kvalifikacije) - Nebojša Grujić, Marko Novaković
14.51: Kajak (K1 500 metara - kvalifikacije) - Dalma Ružičić-Benedek
15.00: Tekvondo (-49kg osmina finala) - Tijana Bogdanović
*15.12: Kajak (K2 1000 metara - polufinale) - Marko Tomićević, Milenko Zorić
*15.34: Kajak (K2 200 metara - polufinale) - Nebojša Grujić, Marko Novaković
15.35: Atletika (desetoboj - skok u dalj) - Mihail Dudaš
*15.48: Kajak (K1 500 metara - polufinale) - Dalma Ružičić-Benedek
15.55: Atletika (800 metara - kvalifikacije) - Amela Terzić
17.15: Atletika (desetoboj - kugla) - Mihail Dudaš
**20.00, 20.30, 21.00, 21.30: Tekvondo (-49kg četvrtfinale) - Tijana Bogdanović
**22.00, 22.30: Tekvondo  (-49kg polufinale) - Tijana Bogdanović
22.45: Atletika (desetoboj - skok u vis) - Mihail Dudaš
**01.30: Tekvondo  (-49kg repesaž) - Tijana Bogdanović
02.15: Atletika   (skok u dalj - finale) - Ivana Španović
02.20: Atletika   (desetoboj - 400 metara) - Mihail Dudaš
**02.30: Tekvondo  (-49kg finale) - Tijana Bogdanović
03.15: Košarka (M): Srbija - Hrvatska (četvrtfinale)

* siguran termin ako se plasira
** mogući termini ako se plasira

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobar dan. Danas je dan u kojem ćemo imati priliku da pogledamo nastupe naših takmičara uglavnom u individualnim sportovima. Najveću pažnju okupiraće nam kajakaši i kajakašice u kvalifikacijama i polufinalu. Zanimljivo će biti i u atletici, tačnije u bacanju diska, trci na 100 metara i skoku udalj. U noći između srede i četvrtka očekuje nas četvrtfinalni duel u košarci između naše reprezentacije i Hrvatske.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rio 2016Olimpijske Igre 2016OI Rio 2016.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara