""
""

KRAJ: Javor – Crvena zvezda 0:3 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.12.15. | 16:06

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa meča u Ivanjici

KRAJ UTAKMICE!

Izabrane vesti

70. minut - Novi gol za Zvezdu! Crveno-beli vode sa 3:0, strelac je Aleksandar Katai, a prethodno ga je Vijeira spojio sa golom.

56.minut: Zvezda je duplirala prednost. Sada je strelac Srđan Plavšić. Odlična akcija crveno-belih, Vijeira je imao sjaj nu šansu, Đogatović je odbranio. Na odbijenu loptu je natrčao Plavšić i lako je sproveo u mrežu.

47.minut: Velika šansa za Javor. Gafurov je probio po desnoj strani, ali niko nije bio u petercu da samo ćušne loptu u mrežu.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

35.minut: Pokušao je Dražić sa 16 metara, Kahriman je odbranio. U nastavku akcije Gafurov je pokušao. Javor vrlo ofanzivan, domaćin ima incijativu. Vrlo težak teren na stadionu Kraj Moravice.

24.minut: Vrlo dinamična utakmica u Ivanjici. Javor preti, imala je Crvena zvezda još nekoliko solidnih pokušaja.  Domaćin je imao i sreće pre tridesetak sekundi. Srnić je pogodio stativu

5.minut: uzvratio je Javor. Odlično je šutirao Docić, ali pored gola.

4.minut: opet je u centru pažnju Ugo Vijeira. I opet je majstorski zatresao mrežu rivala. Posle šuta Grujića lopta se odbila do Vijeire koji je nanizao četvoricu igrača i prevario Đogatovića.

UTAKMICA JE POČELA

14:28 - Crvena zvezda je veliki favorit u kladionicama MOZZART. Kvota na dvojku iznosi 1,5, "iks plaća 3,80, dok kec vredi 6.5. OVDE pogledajte i sve kvota kladionice MOZZART za ovaj duel.

14:12 - Tačku na blistavu jesen Crvena zvezda stavlja u Ivanjici! Uzimajući u obzir statistiku i prethodne duele na stadionu Kraj Moravice ekipu iz Beograda očekuje jako težak zadatak uoči zimske pauze.

Javor je u prethodnom meču odigranom u Ivanjici počistio crveno-bele (4:2). Bilo je to u avgustu 2013.godine, ali je te sezone Crvena zvezda osvojila titulu. Gosti su na prethodna dva meča postigli 12 golova i puni samopouzdanja su došli na noge jednom od najprijatnih iznenađenja prvenstva.

Međutim, crveno-beli će biti znajačno oslabljeni u Ivanjici. U startnoj postavi nema standardnog zadnjeg veznog Mičela Donalda. Razlog je za sada nepoznat, a njega će u prvom timu zameniti Mihajlo Ristić.

Javor (4-2-3-1): Đogatović - Gajić, Kolaković, Miletić, Josović - Đokić, Ađuru - Docić, Gafurov, Eliomar - Dražić;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Grujić, Ristić – Katai, Plavšić, Srnić – Vijeira.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićMihailo RistićMičel DonaldJavorEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara