""
""

KRAJ: Novi Pazar – Crvena zvezda 0:4 (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 22.03.16. | 16:05

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa Gradskog stadiona

KRAJ UTAKMICE!

Izabrane vesti

87. minut: Radivojević se našao u ozbiljnoj prilici, ali je Kahrimanova mreža ostala netaknuta, pošto je lopta završila metar od gola.

80. minut: Ugo Vijeira napušta teren uz aplauze Zvezdinih navijača, a njegovo mesto zauzeće Predrag Sikimić.  

71. minut: Umalo da bude 5:0! Ali, Ugo Vijeira se našao u ofsajd poziciji posle novog centaršuta Srđana Plavšića, a lopta je pogodila stativu. 

70. minut: Aleksandar Katai izlazi iz igre, a na terenu je Mihailo Ristić

67. minut: GOOOOOOL! Demijen Le Talek! Francuski internacionalac iskoristio je odličnu asistenciju Srđana Plavšića i jednim trzajem nogom matirao Živkovića

66. minut: Odmah nakon Kataijevog pokušaja Novi Pazar je imao opasnu kontru, ali je Kahriman fantastično odbranio u situaciji "jedan na jedan".

65. minut: Opasan napad Aleksandra Kataija! Pokušao je krilni napadač Zvezde da lobuje protivničkog golmana posle jedne kontre, ali je golman bio na svom mestu.

63. minut - Preti domaćin iz prikrajka, s pojedinim poluprilikama, ali nije to ništa sa čim odbrana beogradskog kluba ne može da se izbori. 

60. minut: Prilično miran period igre na obe strane terena. Čini se da je Zvezda zadovoljna rezultatom, a ni domaćin se ne buni preterano. 

46.minut: Dvostruka izmena u Novom Pazaru. U igri su Rušević i Petar Pavlović.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - ZVEZDA JE PRAKTIČNO OBEZBEDILA POBEDU

43.minut: Sve je rešeno u Novom Pazaru. Pazarci su brutalno kažnjeni za nešto ofanzivniju igru. Sve je počelo od Uga Vijeire koji je nanizao nekoliko igrača i proigrao Plavšića. Centirao je Atom Mrav, ali Trtovac nespretnom reakcijom pogodio svoju mrežu.

37.minut: Zvezda duplira prednost. Pazarci su krenuli napred i odmah su kažnjeni. Efektnim driblingom Le Talek je prošao po levoj strani, digao glavu i poslao loptu ka Ugo Vijeiri. Spretni strelac je bio ispred Mihajlovića i glavom ćušnu loptu u mrežu. Na devetoj prvenstvenoj utakmici Vijeira postiže gol. Grabi ka dostignuću Džejmija Vardija koji je pogađao na 11 uzastopnih mečeva.

34.minut: Velika prilika za Kataija. Zakasnio je Zvezdin vezista za delić sekunde posle centaršuta Ibanjeza.

28.minut: GOOOOOOL! Vodi Crvena zvezda pogotkom Aleksandra Lukovića. Strašan centaršut Ibanjeza iz kornera, a kapiten Luković je sa pet metara pogodio glavom. Ponovo sjajna asistencija Ibanjeza. Luković je pogodio za crveno-bele posle deset godina!


 

23.minut: Sasvim solidna prilika za Pazarce. Opet je Luković loše reagovao, međutim njegov kiks nije iskorostio Vojo Ubiparip!

14.minut: Opasna situacija u šesnaestercu Crvene zvezde. Luković je loše procenio loptu, ali je iznudio faul Micevskog.

13.minut: Crvena zvezda ima više od igre. Posle serije driblinga Uga Vijeire štoper domaćina Trtovac je igrao rukom na ivici kaznenog prostora. Katai je preambiciozno, gotovo iz mrtvog ugla, pokušao da postigne gol. Stigli su i navijači Crvene zvezde.

1.minut: Navijači Pazara pripremili su koreografiju za ovaj meč. Na teren je ubačeno mnogo papirnih traka, pa je sudija Anđelovski prekinuo igru. Navijača Crvene zvezde još nema na Gradskom stadionu.

UTAKMICA JE POČELA

Reprezentativnu pauzu fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara iskoristiće da odigraju odloženi meč 26.kola Superlige. Utakmica koja bi mogla da ima prefiks istorijske, jer bi u slučaju osvajanja tri boda Beograđani vezali 24.trijumf i prestigli učinak generacije Slavoljuba Muslina koja je u dva šampionata imala 23 uzastopne pobede.

Novi Pazar je tradicionalno teško gostovanje za crveno-bele. Prošle sezone domaćin je bio bolji i slavio rezultatom 2:1. Sezonu pre toga pogotkom Milijaša iz slobodnog udarca Zvezda je zabeležila jednu od najvažnijih pobeda u šampionskoj trci. Pazarci su i ovog puta silno motivisani, a jedan od članova uprave obećao je da će klub častiti navijači u slučaju trijumfa.

Samo da padne Zvezda: Pazarci spremili premije i za navijače?!

Ponovo u timu Crvene zvezde neće biti Marka Grujića koji je sa A reprezentacijom Srbije otputovao u Poljsku. Njega će u postavi zameniti Srđan Plavšić, dok je Mihailo Ristić ostao na klupi za rezerve.

Zvezda je favorit, pa je tako u kladionicama MOZZART kvota na pobedu crveno-belih 1,40. Ovaj meč nalazi se u ponudi Trostruki Superpar, pa dvojka u toj ponudi plaća 1,50.

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA 0:3
/Luković u 28, Vijeira u 37, Trtovac 42 ag/

Stadion: Gradski

Sudija: Novica Anđelovski

NOVI PAZAR (4-5-1): Živković – VasiliĆ (OD 46. Pavlović), Trtovac, Savić, Pantelić – Ubiparip, Radivojević, Vidić, Zlatković, Micevski (od 46. Rušević) - Osmanagić.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Petković, Luković, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Srnić, Katai, Plavšić – Vijeira.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

SuperligaSrđan PlavšićSrbijaNovi PazarMihailo RistićMarko GrujićEvropaEdson SilvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara