""
""

Oglasili se iz Dortmunda: Bombaški napad na autobus, eksploziv sakriven pored puta!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.04.17. | 22:15

"Čitav tim je u šoku", kaže Hans-Joakim Vacke

Dok iz Nemačke stižu različite informacije u vezi eksplozije u Dortmundu koja je uzdrmala večeras evropski fudbal, oglasio se i izvršni direktor Borusije Hans-Joakim Vacke, koji kaže da se radi o organizovanom bombaškom napadu na klupski autobus.
“Na naš autobus izvšen je bombaški napad. Čitav tim je u šoku, te slike tokom incidenta je teško zamisliti. Nadam se da će tim biti u mogućnosti da odigra sutra utakmicu s Monakom. U ovakvim kriznim situacijama važno je da svi Borusijini ljudi budu ujedinjeni”, izjavio je Vacke za nemački Skaj.

Izabrane vesti

Čelnik Milionera je opisao svoje viđenje situacije.
“Iznenađeni smo. Tri eksplozivne naprave istovremeno su odjeknule odmah nakon što smo napustili hotel. Mark Bartra je bio usred eksplozije, ruka mu je posečena, završio je u bolnici. Policija mi je rekla da su eksplozivne naprave bile smeštene u žbunju pokraj puta kojim se kretao autobus”, otkrio je Vacke.

Funkcioner Borusije se nada da će meč sa Monakom sutra biti odigran bez problema.
“Utakmica se igra od 18.45 tako da se neće preklopiti sa Bajernovim mečom, a i Monako će imati dovoljno vremena da se uveče vrati kući i spremi za prvenstveni duel koji ih čeka za vikend. Nadam se da će se naša ekipa oporaviti do sutra”, poručio je Vacke.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundHans Joakim VackeLiga šampionaMonakoNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara