Valjadolid ide po remi

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 09:13

Numansija domaćin u prvom meču finalne borbe za Primeru

Stigli smo do poslednjeg dvomeča za popunu mesta u Primeri. Na opšte iznenađenje, favoriti u polufinalu – Saragosa i Hihon – ispali su, pa ćemo u finalu gledati petoplasiranog i šestoplasiranog iz ligaškog dela Segunde – Valjadolid i Numansiju.

Domaćin prvog meča je hrabra Numansija, koja je u 91. minutu utišala Saragosinu Romaredu onda kada je sve bilo spremno za produžetke. Iako je posustala u maju (tri poraza i remi), Numansija je u odlučujućoj utakmici savladala Leonesu i obezbedila plej-of kroz koji krči put do povratka u elitno društvo nakon decenije odsustva. Prepoznatljivost Rohiosa u finišu sezone postali su – golovi. Kao po pravilu, tačnije na šest poslednjih utakmica, prolazili su tipovi GG i 2-3.

Izabrane vesti

Što se Valjadolida tiče, Serhio Gonzales obavlja sjajan posao otkako je u aprilu na klupi zamenio Luisa Sampedra. Njegovi puleni odlično su se nosili s pritiskom i poput Numansije u poslednjem kolu izborili plej-of. Valjadolid je u boljoj formi, ima i najboljeg strelca lige Haimea Matu (33 gola na 39 utakmica) pa će u Soriji svakako pokušati da ostane neporažen, pošto će u slučaju remija u ukupnom skoru ići dalje kao bolje plasiran u ligaškom delu.

Dodajmo još da su oba ligaška meča pripala gostima. Numansija je dobila s rezultatom 2:3, a Valjadolid sa 0:1.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:30 4031 ŠP2PF Numancia - Valladolid tgg gg 1,93
Ukupna kvota1,93

ŠPANIJA 2, FINALE PLEJ-OFA - PRVI MEČ

Sreda
20.30: (2,35) Numansija (3,20) Valjadolid (3,15)

*** kvote du podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

ValjadolidNumansijaSegundaŠpanija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara