Malerozni Stevanović
Malerozni Stevanović

Veliki peh za Čuku i Orliće: Stevanović propušta Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 20:19

Desni bek Brđana mora na operaciju kolena

Ubedljiva pobeda protiv Napretka od 5:2 imala je gorak ukus za sve u Čukaričkom. Naime, početkom drugog poluvremena, jedan naizgled bezazlen duel koštao je Miladina Stevanovića duže pauze.

Odmah je bilo uočljivo da se radi o teškoj povredi, a to je na žalost dan kasnije potvrdio doktor Čukaričkog Pavle Maksimović.
"Urađena je magnetna rezonanca, dijagnostifikovano je oštećenje prednjih ukrštenih ligamenata. To je jedna od težih sportskih povreda, pa Miladina Stevanovića čeka duža pauza. Operacija je neophodna, a potom sledi oporavak koji će na žalost potrajati", rekao je Maksimović za zvanični sajt Brđana.

Izabrane vesti

Miladin Stevanović je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Brđana ove sezone, u Superligi je odigrao 31 meč (tri propustio zbog suspenzije), postigao je dva gola, uz sedam asistencija i deset žutih kartona. Momak rođen 1996. godine u Bijeljini na Banovo brdo stigao je januara 2018. Prethodno je nastupao za Teleoptik, Partizan i turski Kajzeri.

Standardni je član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 16. do 30. juna ove godine biti održano u Italiji i San Marinu. Na žalost, bez učešća Miladina Stevanovića.

Foto: FK Čukarički


tagovi

Miladin Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara