""
""

Verder daje na znanje - Maks Kruze je na prodaju!

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.17. | 12:41

U redu stoje Čelsi, Liverpul i moskovski Spartak

Alarmi su se oglasili u Engleskoj i Rusiji - Maks Kruze dobio je odrešene ruke da napusti Verder ovog leta!

Izabrane vesti

To je potvrdio sportski direktor Verdera Frank Bauman, koji je u izjavi za štampano izdanje Bilda potvrdio da se za iskusnog golgetera interesuje nekoliko klubova. Takođe, Bauman je izjavio i da je Maks Kruze već obavio razgovore sa klupskom upravo i izrazio želju da okrene list u karijeri. 

Kruze u svom ugovoru sa Verderom ima otkupnu klauzulu postavljenu na 15.000.000 evra, a u klubu se nadaju da će uspeti da izvuku oko 18.000.000 evropskih novčanica, zbog velikog interesovanja Čelsija, Liverpula i moskovskog Spartaka.

Čelsi je, podsetimo, u potrazi za rezervnim napadačem duže vreme. Antonio Konte kao prvu opciju razmatra Fernanda Ljorentea, ali Svonsi odugovlači s pregovorima i traži gotovo 35.000.000 evra. Što je prevelika cena za napadača koji je debelo zagazio u četvrtu deceniju, tako da je sada izbor pao na Kruzea.

Veliko je, ipak, pitanje kakva sudbina čeka sadašnjeg rezervnog napadača Mišija Batšuajija. Mediji spekulišu da će napustiti Stamford Bridž pošto se kao investicija od 37.000.000 evra prošlog leta nije isplatio. Ali, Konte i Belgijanac pokušavaju da pronađu formulu koja bi odgovarala svim stranama. Čelsiju će biti potrebne sve raspoložive snage, pošto se vraća u Ligu šampiona i potreban je veći roster. Dijego Kosta je prošlost, Alvaro Morata je prva „devetka“, ali biće nezgodno naći prave uloge Kruzeu i Batšuajiju u tom rasporedu snaga.

Liverpul je takođe pokazao veliko interesovanje, ali sada mnogo veću brigu ima oko toga da li će uspeti da zadrži Filipea Kutinja. Kako je Nejmarov senzacionalistički transfer u Pari Sen Žermen sve izvesniji, Barsa je sve spremnija da krene u veliki pohod i novu kupovinu na Enfildu. Pominje se da je Barselona spremila oko 72.000.000 evra, ali i da će Liverpul odmah odbaciti istu. Dok se to pitanje ne reši na Enfildu verovatno neće ni razmatrati druge opcije.

U igri je takođe i šampion Rusije Spartak, koji se ovih dana stidljivo dovodi u vezu s nemačkim reprezentativcem. Ali, pitanje je da li Spartak ima 15.000.000 da izdvoji te tako, te da li je ruska Premijer liga Kruzeu primamljiva?

(FOTO: Action Images)


tagovi

VerderSpartak MoskvaRusijaPremijer ligaNemackaMaks KruzeLiverpulEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara