"Verlajn se jutros pod velom tajnosti ušunjao u šampionski boks"
"Verlajn se jutros pod velom tajnosti ušunjao u šampionski boks"

Verlajn po hitnom postupku jutros stigao u pomoć štutgartskoj ekipi

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 10:32

Mercedes u Barseloni u poslednjem momentu smenio test vozača Estabana Okona, a njegovo mesto doveo iskusnog Paskala Verlajna

Verlajn se jutros pod velom tajnosti ušunjao u šampionski boksEstaban Okon bio je predviđen za današnji test Mercedesa u Barseloni. U poslednji čas, u ranim jutarnjim časovima u boks štutgartske ekipe stigao je Paskal Verlajn koji će danas testirati bolide.

Iz Mercedesovog tabora nisu precizirali zbog čega je do naglog zaokreta u odabiru vozača došlo. U Dajmleru su samo rekli da im je u Barseloni potrebno Paskolovo iskustvo, ali i da žele kompetentnijeg vozača u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Okon je razočaran ovim raspletom, ali će ipak dobiti još jednu priliku na narednom sezonskom testu u Silverstonu, gde će uz njega verovatno voziti i Luis Hamilton.

Interesantno je da je Okon još juče testirao Renoov novi motor, a da je danas mogao da bude  jedini vozač koji će u dva dana testirati francusku i nemačku pogonsku jedinicu. Da li su vodeći ljudi u Mercedesu posumljali u njegove iskrene namere? Na ovo pitanje je teško odgovoriti, ali je sigurno da je njegov jučerašnji angažman u nekoj meri uticao da se ekipa odluči za usluge iskusnog Paskala Verlajna.  

 (Foto: Action Images)


tagovi

Paskal VerlajnLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara