"Vilijams"
"Vilijams"

Vilijams: Ništa lično protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 23:12

„To je veliki klub i ja volim da igram ovakve utakmice“, rekao je Markus posle meča

VilijamsPartizan nije uspeo da zadrži oreol nepobedivosti u derbiju protiv Budućnosti koji su Đetići u Hali sportova dobili s 64:61.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams (13p) dao je možda i odlučujući koš na meču kada je o tablu upisao tri poena i još dobio faul.

Izabrane vesti

Povratak u realnost: Đetići zaključali Hečera, Vilijamsova strela u srce Partizana (VIDEO)

Ipak, kaže da ima respekt prema Partizanu i da nema ništa lično protiv crno-belih.
"Bilo je mnogo uspona i padova, počeli smo je dobro. Loše smo igrali drugu četvrtinu, defanzivu i ofanzivu. U nastavku smo se fokusirali da ih usporimo. Ubacili smo važne šuteve u poslednjoj četvrtini i dobili utakmicu. Nemam ništa lično protiv Partizana, to je veliki klub i ja volim da igram ovakve utakmice

Trener Budućnost Vlado Šćepanović istakao je da je zadovoljan partijom svog tima.
"Velika pobeda za nas, očekivali smo ovaj tip utakmice. Mali broj poena. Sreća nismo imali meč u Evrokupu ove nedelje, Partizan je igrao. Partizanu se ne preti kad igra pred svojim navijačima. Mogu donekle da budem zadovoljan, osim druge četvrtine. Odjednom smo prestali da igramo, automatski Partizan došao do sedam poena razlike", rekao je Šćepanović posle meča.

Istakao je Šćepanović dobru igru u odbrani na Vilu Hečeru.
"Cilj je bio i da onemogućimo Hečera, uspeli smo u tome. To je veoma ozbiljan napadač i ključni igrač. Raduje me i što smo primili mali broj poena, pokazali smo da znamo da igramo odbranu" , zaključio je Šćepanović.

(FOTO: Start sport)


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna GoraJadranska ligaMarkus VilijamsFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara