""
""

Vilota i društvo protiv tradicije

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.17. | 11:25

Zanimljivi mečevi u Švajcarskoj

U sredu vas je Jang Bojs maksimalno ispoštovao ubedljivim trijumfom nad Lucernom (4:1), Bazel je razočarao porazom od Sankt Galena (1:2), a Lozana i Cirih podelili su plen (1:1). U četvrtak su na programu prilično neizvesni okršaji Lugana i Siona, odnosno Tuna i Grashopersa.

Izabrane vesti

Lugano je blagi favorit protiv Siona, ali ne bismo se upustili u avanturu sa kecom. Razlog - četiri od poslednjih pet okršaja kod kuće (računajući i prijateljsku sa Milanom) bez pobede. Sion je poražen na četiri od minulih pet gostovanja, tako da je sasvim jasno zašto je ovaj duel velika nepoznanica.

Možda će vam pomoći informacija da su ove dve ekipe na četiri od pet poslednjih međusobnih dvoboja igrali GG3+. Inače, Lugano tradicionalno dobro izlazi na kraj sa Sionom na svom stadionu, ali, kažemo, forma mu trenutno ne ide naruku. Ako niste znali, za Lugano nastupaju srpski internacionalci Vladimir Golemić i Radomir Milosavljević, dok boje Siona brani njegov prezimenjak Nikola.

Tun je pred duel sa Grashopersom hendikepiran izostankom najboljeg strelca iz prošle sezone Dejana Sorgića koji je povređen, ali, kako bilo, nije isključeno da bivši defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić i kompanija na kraju tužni napuste Tun. Istina, mnogo zvučnija imena su na strani gostiju. Trener je Murat Jakin, tu je i bivša Barsina nada Hefren, ali nije kao da Skakavci imaju bilo kakvu vajdu od tih istih imena jer su trenutno, kao i Tun, u donjem domu.

Rekli smo vam i u rubrici TIKETI - TRADICIJE da probate sa Tunom. Na papiru je Grashopers u boljoj formi, ali i Tun je počeo da se budi, na prošlom meču kod kuće je razbio Lozanu sa 5:2,  a već tri meča uzastopno na svom stadionu dobija Grashopers. Doduše, svaki put je primio i gol, ali nema veze, to znači da samo imate opcije viška za kombinovanje sa kecom. 

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima svoje predloge.

ŠVAJCARSKA 1 - OSMO KOLO:

Sreda

Jang Bojs - Lucern 4:1 (2:1)
Sankt Galen - Bazel 2:1 (2:0)
Lozana - Cirih 1:1 (1:1)

Četvrtak

20.00: (2,05) Lugano (3,35) Sion (3,40)
20.00: (2,05) Tun (3,45) Grashopers (3,30)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Printskrin)


tagovi

bet analizaEvropakladionicasportsko klađenjeŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara