""
""

Vlada Vukoičić u Mega Leksu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 19:27

Sjajan posao osvajača Kupa Radivoja Koraća

Košarkaški klub Mega Leks je dobio veliko pojačanje, pošto će šef omladinskog pogona u naredne tri godine biti Vlada Vukoičić! Na taj način Vukoičić se vratio u klub čiji je trener bio u periodu od 2010. do 2012. godine.

Izabrane vesti

Novi šef omladinskog pogona Mega Leksa je izjavio je nakon promocije:
"Zadovoljstvo mi je i čast što sam dobio poziv da preuzmem brigu o mlađim selekcijama u vrlo dobro organizovanom klubu u kome se najviše pažnje obraća na rad sa mladim igračima. Mega je postala prvo regionalni, a potom i može se reći, svetski brend u radu sa mladim igračima, njihovom razvoju, davanju šanse i sazrevanju. Sigurno da je u pitanju ozbiljan izazov, ali ujedno i prilika da se kroz vaspitanje i taktičko-tehnički rad na treninzima, radi na stvaranju novih asova. Postoji sjajan potencijal u ovim mladim košarkašima koji dolaze ne samo iz zemlje, već iz regiona i šire. Biće to slatke muke i veliki izazov u radu i nadam se, novim uspesima kluba koji svaki dan raste“, kazao je iskusni stručnjak.

Vlada Vukoičić rođen je pre 43 godine u Beogradu. Na mestu glavnog trenera debitovao je 2005. u FMP-u gde je ostao tri sezone i sa kojim je osvojio Jadransku ligu 2006. i Kup Radivoja Koraća 2007. godine, a stigao je i do polufinala ULEB kupa. Posle toga je bio trener u Hemofarmu, Ostendeu, Bosni, Crvenoj zvezdi, sa kojom je 2013. takođe osvojio Kup Koraća. Nakon toga je još bio u MZT-u, libanskom timu Tadamon i bugarskom Balkanu iz Botevgrada.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije 2007. godine osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

(foto: MN Press)


tagovi

Vlada VukoičićSrbijaMega LeksJadranska ligaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara