"Vladimir Jovović"
"Vladimir Jovović"

Vladimir Jovović napustio Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 22:41

Mladi Crnogorac ponovo na kaljenju

Vladimir JovovićPrejaka konkurencija u Ljutice Bogdana primorala je Vladimira Jovovića da prihvati i drugu pozajmicu na kojoj će sakupljati minute pre no što stasa u kalibar igrača za Crvenu zvezdu. Proletos u OFK Beogradu, a ove naredne sezone 21-godišnji vezista kaliće se u Napretku, nezvanično saznaje MOZZART Sport. Jovović je imao dve opcije, pošto se interesovao i Voždovac, ali je procenio da mu je Kruševac bolji izbor, pa se danas pridružio ekipi Dragana Ivanovića.

To nije jedina dobra vest za navijače kruševačkog superligaša, pošto su ugovore sa Napretkom potpisali i nekadašnji levi bek Bežanije, Rada, Vojvodine, Lehije i Partizana Nikola Leković, te napadač Bratislav Punoševac, koji se vratio u klub u kome je igrao od 2005. do 2010. godine. U međuvremenu je branio boje Ocelula, Targu Mureša, japanske Aispa Fukuoke, niškog Radničkog, Honveda i Bekeščaba.

Izabrane vesti

Obojica su već neko vreme trenirali sa Napretkom, ali su danas i potpisali ugovore.

Sa druge strane, uprava Crvena zvezda moraće da pronađe rešenje za još nekoliko igrača koji trenutno nisu u prvom planu stručnog štaba. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir JovovićSuperligaSrbijaNapredak KruševacFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara