"Slavlje Nastića, Veselinovića i Gaćinovića"
"Slavlje Nastića, Veselinovića i Gaćinovića"

Voša kao na igrici – petarda Spartaku!

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.09.14. | 20:59

Donji Srem izdržao nalete Čuke na Banovom brdu

Slavlje Nastića, Veselinovića i GaćinovićaVojvodina u petoj brzini! Kaznena ekspedicija Zorana Marića je u šestom kolu Superlige pregazila vojvođanskog rivala Spartak ubedljivom pobedom od 5:2 za ostanak u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Najbolji opis igre domaćina je baš naslovna fotografija na kojoj Vošina deca gol proslavljaju simuliranjem video igrice. Iks, iks, trougao, šut. Sve što su zamislili to su Novosađani sproveli u delo. U 16. minutu Enver Alivodić, već u 21. Mijat Gaćinović, a u nastavku Marko Poletanović i dva puta Lazar Veselinović, koji se tako sa šest golova iz isto toliko mečeva poravnao sa Petrom Jelićem na čelu liste najboljih strelaca Superlige.

Izabrane vesti

Vladimir Torbica i Novica Maksimović mogli su samo da spasu Spartak potpune rezultatske katastrofe, ali ne i da obrišu utisak o sjajnoj i efikasnoj igri Voše, koja je na poslednje tri utakmice postigla 11 golova!

Detalj sa Banovom brduU drugom večernjem tereminu Donji Srem se branio i odbranio od naleta Čukaričkog, koji je na Banovom brdu mogao samo do boda - 1:1.

Bojan Beljić je u finišu prvog poluvremena doneo Sremcima prednost od 1:0 pošto je iskoristio penal dosuđen zbog prekršaja nad Aleksandrom Stanisavljevićem. Ulazak Igora Matića u 60. minutu je, ipak, uneo novu energiju u tim Čuke, koja je posle njegove asistencija uspela da izjednači preko iskusnog Nenada Mirosavljevića.

U poslednjih devet minuta imala je i igrača više zbog isključenja Dušana Punoševca, ali su gosti bili bliži pobedničkom golu. Nemanja Stevanović je, ipak, bio na mestu i zaustavio opasne pokušaje Srđana Grujičića i novajlije Mora Abubakarija da šokiraju domaći publiku.

SUPERLIGA, šesto kolo:

OFK Beograd – Voždovac 1:0 (0:0)
/Vuković 90+3pen/

Jagodina – Napredak 1:1 (1:0)
/Lepović 18 – Janičić 72/

Radnički Niš – Rad 3:0 (0:0)
/Đilas 54, Đorđević 76, Popara 91/

Mladost Lučani – Borac Čačak 2:1 (2:0)
/Frajdej 30, Zonjić 35 – Đenić 56/

Crvena zvezda – Novi Pazar 2:0 (1:0)
/Rakić 14, 54/

Čukarički  - Donji Srem 1:1 (0:1)
/Mirosavljević 75 – Beljić 43/

Vojvodina – Spartak 5:2 (2:0)
/Alivodić 16, Gaćinović 21, Poletanović 52, Veselinović 56, 86 – Torbica 67,/

Nedelja:
16.00: Radnički 1923 - Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bojan BeljićČukaričkidonji sremIgor MatićLazar VeselinovićNenad MirosavljevićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara