"Lazar Veselinović"
"Lazar Veselinović"

Voša ostala bez prvog strelca: Veselinović odlazi u Aziju!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.12.14. | 11:14

Centarfor Novosađana od Nove godine seli se u Pohang

Lazar Veselinović

Lale u drugi deo sezone ulaze bez prvog golgetera! Lazar Veselinović napušta Vojvodinu i prelazi u Južnu Koreju gde će uskoro potpisati ugovor sa Pohang Stilersima. Napadač Novosađana će biti pozajmljen Koreancima na godinu dana i ugovor bi trebalo da stupi na snagu prvog dana 2015. godine, preneo je Sport.

Izabrane vesti

Veselinović će otputovati u Aziju 26. decembra, a dva dana kasnije zakazani su lekarski pregledi i ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti 28-godišnji špic postaće igrač Pohanga prvog januara naredne godine. U pitanju je jednogodišnja pozajmica, da bi sledeće godine u ovo vreme ceo ugovor bio otkupljen ukoliko zadovolji čelnike Stilersa. Kako sam priznaje, nije očekivao ovako nešto i čitav posao završen je za tren oka.
’’Sve se desilo munjevito, preko noći. Znao sam da se interesuju za mene, ali nisam očekivao da će biti veoma brzi i konkretni. Iskreno, nisam se mnogo ni ’primio’ dok nije postalo jasno da su uslovi jako povoljni i da je Vojvodina odlučila da me pusti. Rekoh da nigde ne bih išao osim u inostranstvo i ispostavilo se da je tako suđeno, a moj interes je da rešim egzistenciju za porodicu. Predstoji mi da 26. decembra otputujem u Južnu Koreju gde dva dana kasnije imam preglede’’, ističe za Sport sada već bivši napadač Vojvodine.

O visini odštete u Novom Sadu nisu želeli da pričaju, osim što su poručili da su zadovoljni. Finansijski će bolje proći sam igrač koji je devet golova u jesenjem delu sezone u Superligi to i zaslužio...
’’Odmah da kažem da nije reč o epohalnom transferu, ali će umnogome doprineti klupskom budžetu. Pre svega, naša želja  je bila da izađemo u susret centarforu Veselinoviću koji je zadužio klub i koji odlaskom u Južnu Koreju rešava egzistenciju’’, poručio je predsednik novosadskog kluba Zoran Šćepanović.

Prema nekim najavama, još nekolicina igrača Vojvodine nalazi se pred odlaskom iz kluba i Novosađane u narednom periodu očekuje rekonstrukcija tima.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaLazar VeselinovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara