""
""

Voša u Minsku našla Škuletićevog zamenika, Alivodić neće da ide

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.01.14. | 09:47

Rukovodstvo Lala privodi kraju pregovore sa Partizanom, ali i cilja zamene za dosadašnje nosioce igre

Do sada se samo pričalo o odlascima iz Vojvodine, ali u klubu iz Novog Sada i pored teške finansijske situacije planiraju i adekvatna pojačanja.

Izabrane vesti

Kapiten Vulićević je već pojačao Partizan, a danas bi njegovim stopama mogli da krenu Trajković i Škuletić u zamenu za 500.000 evra koliko bi crno-beli platili za Vošin tandem. Svesni da ostaju bez okosnica tima, na Karađorđu već rade na dovođenju njihovih zamena, a Škuletićevu ulogu bi narednog proleća mogao da glumi Lazar Veselinović.

Ovaj napadač je prošle sezone igrao odlično u Hajduku iz Kule i obezbedio transfer u Dinamo iz Minska, ali bi posle šest meseci mogao da se iz Belorusije vrati u domovinu. Klub je već doveo najboljeg strelca obrenovačkog Radničkog Jovana Stojanovića.
“Videćemo kako će se sve to završiti. Istina je da Stojanovića očekujemo prvog dana priprema. Što se tiče Veselinovića, stvari će biti jasnije za nedelju dana, jer on 15. januara ima obaveze prema Dinamu u Minsku. Takođe, on bi želeo da karijeru nastavi u inostranstvu, ali nije nemoguće da nam se kockice slože. Imamo još neke želje, ali o njima kada stvari budu bile konkretnije”, rekao je za Sport, Zoran Pavlović sportski menadžer Vojvodine.

Klub cilja i Jovicu Vasilića, desnog beka Slobode, kao zamenu za kapitena Vulićevića koji je otišao, a još je nejasno ko bi u štoperskoj liniji trebalo da zameni Vukovića i Trajkovića.

Dobra vest za navijače Voše je da možda i najbolji igrač jesenjeg dela sezone, nema nameru da napušta Novi Sad. Enver Alivodić je demantovao da će tražiti raskid  ugovora.
“Dolazim u petak na prozivku svež i odmoran. Nije istina da sam nameravao da tužim Vojvodinu. Jednostavno, nisam takav čovek, volim da se stvari obostrano odvijaju korektno, dogovorom. U Vojvodinu sam došao iz poštovanja prema klubu i pokojnom predsedniku Ratku Butoroviću. To poštovanje me i dalje drži. Lepo sam primljen u Novom Sadu, tako da ne mogu ni da zamislim da se sporim i odnose sa Vojvodinom rešavam tužbom. Ne daj bože da budem primoran na tako nešto”, rekao je Alivodić za Žurnal.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaPetar ŠkuletićLazar VeselinovićEnver Alivodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara