""
""

VOŽDOVAC PRAVI TIM SNOVA: Milovanović potpisao, Babović obećao, Veljović čeka mig Kluža

Vreme čitanja: 3min | sre. 21.08.13. | 18:26

Stigao i Rumun Kristijan Muskalu, pregovaralo se i sa Milošem Dimitrijevićem, direktor Perić najavljuje još jedan potpis do kraja prelaznog roka

Zmajevi imaju gnezdo za ponos, a kako su krenuli imaće i tim za gornji deo tabele. Možda i plasman u Evropu. Deo ambicioznih najava se već obistinio, pošto je ugovor sa Voždovcem danas potpisao Dejan Milovanović, a postoji realna osnova da se na vernost novom superligašu obaveže i Stefan Babović.

To za MOZZART Sport potvrđuje Zoran Perić, sportski direktor kluba.
''Sve smo završili sa Dejanom Milovanovićem, on je danas potpisao ugovor na godinu dana i uvereni smo da njegovim dolaskom podižemo kvalitet, jer je reč o bivšem kapitenu Crvene zvezde, internacionalcu u Francuskoj i Grčkoj, nekadašnjem mladom i A reprezentativcu. Igrač takvog kalibra biće nam od dragocene pomoći. Budemo li dobili sve papire na vreme, očekujemo Dekijev debi već protiv Jagodine, poslednjeg avgustovskog dana'', zadovoljan je Perić.

Izabrane vesti

Njegovim putem koliko do kraja sedmice mogao bi da krene bivši kapiten Partizana, Stefan Babović. Posle raskida ugovora sa Saragosom, najpre je dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, zatim je trenirao sa Vojvodinom, a od nedavno je priključen treninzima Voždovca.
''Stefan skoro mesec dana trenira sa nama, kaže da mu je ovde lepo, da je drugačije ne bi ni dolazio. Danas nam je rekao da će defnitivno prelomiti u petak, spremni smo da takvog igrača sačekamo još dva dana, ali pošto je rekao: ''ako potpiše Milovanović dolazim i ja'' očekujem da i Babović postane zvanično deo našeg kolektiva. U tom slučaju realizovali bismo 95 procenata poslova u prelaznom roku''.

A pet preostalih obuhvata...
''Pregovaramo sa još jednim našim internacionalcem i ukoliko on potpiše, a nadam se da hoće, imali bismo zaista sastav za poštovanje. Pazite, mi smo pravili ekipu za Prvu ligu, zatim je odlučeno da postanemo superligaši, zbog čega nije bilo jednostavno realiziovati želje, dovesti igrače za viši nivo takmičenja.  U međuvremenu smo doveli Ognjena Ožegovića iz Crvene zvezde na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost da na zimu saradnju produžimo do juna. Crveno-beli su nam juče prosledili i Nikolu Karaklajića, što samo potvrđuje da ozbiljno radimo''.

Voždovac je pregovarao sa još jednim fudbalerom zavidne biografije, Milošem Dimitrijevićem, koji posle raskida ugovora sa Crvenom zvezdom uživa status slobodno igrača.
''Tačno je da je Čava bio deo naših planova, međutim, on čeka inostani angažman. Osim toga, ako dođe Babović onda imamo dva igrača sličnih karakateristika na istoj poziciji, a ne bismo voleli da se dupliraju. Uz to, za Stefana znamo da je sto posto spreman''.

Rade Veljović u dresu Smedereva protiv Aleksandra Pantića, bivšeg defanzivca Crvene zvezdeDa je osim Srba okrenuti i inernacionalno tržištu, govori podatak da je ekipa trenera Nenada Lalatovića je već dobila jedno pojačanje iz Rumunije, a uskoro bi mogla i drugo.
''Rumun Kristijan Muskalu (24) je stigao iz Čahlalula. Podjednako dobro igra na bočnim pozicijama u veznom redu, promenio je dosta klubova i možda nije najspremniji, ali će i on za 20 dana doći na nivo potreban za takmičerske utakmice. Čekamo sertifikat iz Rumunije, kako bi mogao da debituje. U narednom periodu očeujemo da i naš bivši član Rade Veljović reši status sa Klužom. Ostalo mu je još šest meseci ugovora, pitanje je da li će ga raskinuti ili doći na pozajmicu, ali od početka priprema je sa nama, nadamo se da ćemo i njega zvanično imati za koji dan''.

Zoran PerićU danima kad pljušte saopštenja na sve strane, a posle svakog kola čuju se povici na sudije, ono što radi Voždovac zaslužuje jedan veliki aplauz.
''Pre dve godine, kad smo rekli da ćemo igrati Super ligi, mislili su da smo poludeli. A danas smo u najvišem rangu. Nisu verovali ni da ćemo sagraditi moderan stadion, a imamo zdanje za ponos Beograda i Srbije. Šta zacrtamo, to i ostvarimo. Naredni cilj je da postanemo stabilni, da u svakom prelaznom roku popunjavamo samo deficitarne pozicije i približimo klub vrhu srpskog fudbala'', zaključio je Zoran Perić, sportski direktor Zmajeva.

 

(FOTO: Star sport, MN Press, Telegraf.rs)


tagovi

Dejan MilovanovićRade VeljovićSrbijaStefan BabovićSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara