"Maskerano i Mesi u dresu Argentine"
"Maskerano i Mesi u dresu Argentine"

Vratite se svi! I Maskerano je obećao Ligu velikana

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.17. | 12:20

River Plata čeka...

Maskerano i Mesi u dresu ArgentineŠtoper Barselone Havijer Maskerano izjavio je da bi voleo jednog dana da ponovo obuče dres River Plate, kluba u kome je započeo karijeru.

Argentincu ugovor sa Barselonom ističe u junu 2019. godine, a često je isticao da se zasitio evropskog fudbala.
Verujem da bih morao da otvorim još jedno poglavlje u River Plati“, poručio je iskusni 33-godišnji Argentinac, a prenosi TNT Sport.

Izabrane vesti

Argentinski defanzivac nastupao je za klub iz Buenos Ajresa od 2003. do 2005. godine, a potom za Korintijans, Vest Hem, Liverpul i Barselonu, čije boje brani od 2010. U Barseloni je dosad odigrao 202 utakmice i postigao jedan gol. Osvojio je četiri Primere i Kupa Španije, tri španska Superkupa, dve Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i dva FIFA klupska svetska prvenstva.

Maskerano je samo jedan u nizu aktuelnih ili bivših reprezentativaca Aregentine koji je obećao da će se vratiti korenima. Podsetimo, Lionel Mesi je pre dva dana obavestio svetsku javnost da sebe vidi u dresu Njuels Old Bojsa, Serhio Kun Aguero ima želju da se vratio u Indipendijente, Anleh Di Marija i Ezekijel Laveci su nekoliko puta ponovili da im je ideja da karijere završe u Rosariju, Gonzalo Iguain bi, takođe, u River, a posle ne baš uspešne epizode u Kini čeka se da Karlos Tevez još jednom potpiše za Boku juniors.

Naravno, teško je očekivati da će svi istovremeno igrati u prvenstvu Argentine, ali i sama pomisao da će neki od njih ponovo na mesto s kog su krenuli u fudbalski svet dovoljna je da navijačima krene voda na usta...

Bila bi to Liga velikana!

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaHavijer MaskeranoJužna Amerikameđunarodni fudbalPrimeraRiver PlejtŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara