Vreme je za akciju i 2-3

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 17:16

Halmštad i Degerforš su baš taj znak igrali na osam od poslednjih deset okršaja

Što se odmaralo, odmaralo se. Vreme je za akciju. Tačno mesec dana imali su švedski drugoligaši da predahnu, uvedu neku promenu i uigraju redove pred drugi, finalni deo sezone. Nešto dužu pauzu u odnosu na ostale imali su Halmštad i Degerforš, koji će danas ukrstiti koplja u poslednjem susretu 16. runde šampionata.

Halmštad je prvi deo okončao tik ispod mesta koje garantuje plej-of za promociju, mada je bodovno poravnat sa trećeplasiranom AFC Eskilstunom, dok je Degerforš u sredini tabele sa šest bodova manje od rivala. Prvi dvoboj u sezoni pripao je Halmštadu, koji je slavio 2:1, a zanimljivo je da je osam od njihovih deset poslednjih okršaja završen 2-3.

Izabrane vesti

Promena u sastavima gotovo da nije bilo. Dok je Degerforš dremao u prelaznom roku, Halmštad je pojačao sastav nekadašnjim prvotimcem Ivom Pekalskim, pošto ga je doveo na pozajmicu iz engleskog Oksford Junajteda.

To, dakle, znači da su ekipe zadržale vrlo ubojite napadače. Degerforš ima prvog strelca lige Sargona Abrahama sa deset golova, dok je dva manje postigao Kosuke Kinošita iz Halmštada. Zato ne verujemo u meč bez golova, a uz prednost domaćinu savetujemo i 2-3.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5418 ŠVE 2 Halmstad - Degerfors kmb 1&2-3 3,25
Ukupna kvota3,25

ŠVEDSKA 2 - 16. KOLO

Utorak
19.00: (1,85) Halmštad (3,50) Degeforš (3,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŠvedska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara