"Vujanić"
"Vujanić"

Vujanić za MOZZART Sport: Biće mi čast da prihvatim funkciju, drago mi je što me se Peković setio

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.16. | 12:26

"On će za 15 dana doći u Beograd i tada ćemo sesti, ponovo razgovaramo i nadam se - definitivno dogovorimo", kaže bivši plejmejker Partizana

Vujanić

Nekada je davao trojke, vodio Partizan do pobeda odličnom organizacijom igre, a za pola meseca Miloš Vujanić će postati potpredsednik kluba. Vujanić je na korak od toga, ostalo je samo da se sačeka dolazak predsednika Nikole Pekovića u Beograd za 15 dana i da se sve ozvaniči.
Ono što mogu da kažem da sam pre neki dan razgovarao sa Nikolom Pekovićem koji mi je saopštio da sam kandidat za funkciju potpredsednika. On će za 15 dana doći u Beograd i tada ćemo da sednemo, ponovo razgovaramo i nadam se - definitivno dogovorimo. Ako dobijem funkciju biće mi velika čast i zadovoljstvo da je prihvatim. Prijatno me je iznenadio njegov poziv“, istakao je Vujanić za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Miloš Vujanić novi potpredsednik Partizana

On je u sezoni 2012/2013. na kratko bio u stručnom štabu kada je trener crno-belih bio Duško Vujošević, ali je, kako kaže, shvatio da trenerski posao nije za njega.
Hteo sam tada da se oprobam kod Duleta u stručnom štabu, ali sam shvatio da me trenerski posao ipak ne zanima. U međuvremenu sam počeo da se bavim privatnim biznisom koji uspešno vodim evo već tri godine. Drago mi je što me se Peković setio i biću veoma srećan ako se vratim u klub“, zaključio je Vujanić.

Vujanić će tako u odsustvu Pekovića praktično obavljati funkciju prvog čoveka kluba. On je rođen u Loznici, igrao je za Partizan u periodu od 2001. do 2003. godine, a pored toga nosio je i dres Crvene zvezde, Bolonje, Barselone, Panatinaikosa, Dinama iz Moskve, Efes Pilsena, Mursije i Panioniosa. 

Piše: Marko Protić

(FOTO: MN Press)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

FK PartizanMiloš Vujanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara