"Vlada Vukoičić"
"Vlada Vukoičić"

Vukoičić: Jesmo favoriti, ali ne potcenjujemo Konstantin

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.13. | 15:43

"Trijumf će za nas biti mali plus, jer je on očekivan, ali bilo kakav kiks za nas bi predstavljao veliki minus i toga smo svesni", istakao je trener crveno-belih

 

Vlada VukoičićTrener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić istakao je da njegov tim, iako je favorit u meču trećeg kola Superlige protiv niškog Konstantina, neće potceniti protivnika.
"Mi smo favoriti i od nas se očekuje pobeda, ali ćemo morati da odigramo veoma angažovano i oprezno, bez potcenjivanja protivnika. Trijumf će za nas biti mali plus, jer je on očekivan, ali bilo kakav kiks za nas bi predstavljao veliki minus i toga smo svesni", rekao je Vukoičić.

Izabrane vesti

On je naglasio da očekuje pozitivnu reakciju igrača posle poraza od Partizana.
"Svaka utakmica kad se izgubi izaziva reakciju, to se videlo na treningu kod svih igrača, ali očekujem da će to biti vidljivo i na utakmici", izjavio je Vukoičić.

Trener Crvene zvezde je ocenio da će se meč sa Konstantinom igrati u atipičnom ambijentu.
"Spletom okolnosti igraćemo u atipičnom terminu i ambijentu i to daje određenu specifičnost ovom meču. S obzirom da će tribine biti prazne, sigurno će trebati dosta mentalne snage i jaka volja da se ekipa motiviše, odigra dobru utakmicu i zabeleži pobeda", rekao je Vukoičić koji je takođe pohvalio igru Konstantina do sada.
"Čestitam Konstantinu na dobrim igrama u prvom delu sezone. Oni su se zasluženo plasirali u Superligu i drago mi je da se veliki grad kao što je Niš budi kao košarkaški centar.".

Crvena zvezda u nedelju od 12:30 u praznom Pioniru dočekuje niški Konstantin, kao kazna zbog incidenata na prethodnom meču sa Partizanom.

Prvobitno je bilo određeno da se utakmica igra u Čairu, ali je zbog zauzetosti niške dvorane promenjeno domaćinstvo.

(Foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaSrbijaVlada Vukoičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara