""
""

Za Mareza nema mesta u idealnom timu sezone, ali za našeg Baneta ima

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.04.16. | 16:01

Grejem Sunes sastavio najbolju ekipu Premijer lige i već naišao na osporavanja

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović trpi ove sezone mnogo kritika na Ostrvu zbog svojih loših partija. Svima je jasno da Bane ne igra poslednjih meseci na svom uobičajenom nivou, ali za Grejema Sunesa, legendu Liverpula i kolumnistu Sandej Tajmsa Srbin je i dalje najbolji desni bek u ligi.

Izabrane vesti

Sunes je sastavio najbolju ekipu sezone po svom mišljenju, a njegov izbor izazvao je dosta pažnje u Engleskoj, ponajviše zbog defanzivne linije za koju se opredelio. 

Nekadašnji vezista Redsa na gol je stavio Davida De Heu, poslednju četvorku pored Ivanovića sačinjavaju mu Aldervireld i Rouz iz Totenhema, te Blind iz Mančestera, dok sredinu "drže" Erik Dajer, Dele Ali i Dimitri Paje. Dakle još dvojica iz Totenhema i mozak Vest Hema. Pevci i u navali imaju svog predstavnika, to je naravno Hari Kejn, kome društvo prave Džejmi Vardi iz Lestera i Lukaku iz Evertona.  

Kako je javnost najviše zanimalo obrazloženje za izbor Ivanovića u drim tim sezone Sunes je izjavio:
"Na skali od jedan do deset u najvećem broju utakmicama odigrao je za osmicu. Moj utisak je da prelako pada za tako snažnog čoveka, ali bez obzira na to on je sjajan defanzivac, čak je postigao neke golove. Možda iza njega nije najbolja sezona, međutim, i dalje je najbolji na toj poziciji".

Pored stavljanja u ekipu srpskog defanzivca novinari su mu najviše zamerili što nije pronašao mesto za ponajboljeg igrača verovatno budućeg šampiona Lestera - Rijada Mareza

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaGrejem SunesEvropaEngleskaČelsiBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara