Za publiku i nastavak snova

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 12:03

Teoretski, i jedni i drugi mogu do plej-ofa za plasman u Alsvenskan

Bez trzavica su Ergite i Dagerforš obezbedili opstank u Drugoj ligi Švedske, premašili očekivanja javnosti, pa bi u poslednjem meču 26. kola publici u Geteborgu mogao da bude "poklonjen" još jedan spektakl, nakon što je na svakoj od sedam duela na stadionu Galma Uljevi padalo između dva i četiri gola. Da budemo još precizniji, na šest od pomenutih sedam štikliran je tip 3+.

Ergite je početkom septembra prekinuo dvomesečnu agoniju, pošto je nanizao 11 utakmica bez pobede, ali je na poslednjih pet upisao tri pobede i remi, te potpuno zasluženo došao u gornji dom i sutaicju da (samo u teoriju, doduše) sanja plej-of za plasman u elitu. 

Izabrane vesti

Sa druge strane, Dagerforš u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača lige Erika Bjorndala ali i Sargona Abrahama, koji se ispostavio kao veliko pojačanje, budući da je ekipa Stefana Jakobsona od njegovog dolaska izgubila samo dve od ukupno osam utakmica. 

Domaćin je u nešto boljoj formi, mada bi rasterećenost - u oba tabora - mogla da bude kamen spoticanja. Dakle, keca bi trebalo izbeći i opredeliti se za golove. Biće ih, tako bar kaže tradicija...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5418 ŠVE 2 Orgryte - Degerfors ug 3+ 1,60
Ukupna kvota1,60

ŠVEDSKA 2 - 26. KOLO

Utorak
19.00: (1,80) Ergite (3,50) Dagerforš (4,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara