"Srđan Vujaklija"
"Srđan Vujaklija"

Zaškripaše Dmitrovićeve violine: Izgubljeni bodovi su realnost Borca!

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.08.16. | 16:11

Šef stručnog štaba Borca, Ljubiša Dmitrović gleda istini u oči, pohvaljuje borbenost i ne poriče rezultatsku krizu koja potresa čačanskog Superligaša

Srđan Vujaklija

Borac je nanizao još jedan crni biser na ogrlicu koja broji tri poraza na startu sezone Super lige Srbije. Jednostavno, ekipa trenera Ljubiše Dmitrovića nije imala snage da se odupre Voždovcu koji je na domaćem terenu iznad Tržnog centra Stadion imao igru, posed lopte, ali i veliki broj šuteva u okvir gola Borca. Tako se zbilo da Čačani već u trećem minutu prime gol nakon nespretne akcije golmana Branimira Aleksića. Dvostruki egzekutor za Zmajeve bio je Dejan Georgijević, mladi centarfor i veliko pojačanje Voždovca u ovom prelaznom roku. Tešku brigu zbog toga ne krije ni Ljubiša Dmitrović, kada govori o realnosti Borčevih muka na startu Super lige Srbije.
„Nije logično posle još jednog poraza koji je ujedno i najubedljiviji u prva tri kola reći kako je sve bilo onako kako treba, Ipak, za razliku od prva dva susreta manje je razloga da prekorevam igrače. Pohvaljujem njihovu borbenost, niko se nije štedeo, ali to nije jedini adut na koga smete da računate ukoliko želite uspeh. Moramo da shvatimo da nismo bolji, ali ni lošiji od onoga što činjenično pokazujemo na terenu. To je realnost Borca“, ističe Ljubiša Dmitrović, šef stručnog štaba popularnih čačanskih Zebri.
Nema dvoumljenja, čačanska ekipa ima malo vremena za konsolidovanje. Bez pogotka, i bez boda u Super ligi Srbije u prva tri kola teško da se može govoriti o prolaznim slabostima. Kadrovska pitanja će mučiti Čačane narednih dana, a vremena za cifranje nema. Već u sredu kraj Morave na odmeravanje snaga dolazi Radnički iz Niša. 

Izabrane vesti

Kada je reč o minulom susretu sa Voždovcem, jasno je da su Čačani hteli više, ali da ekipa možda i nije imala snage za više od onoga što je pokazano na susretu. Zbog povrede na terenu nije bilo stamenog kapitena Marija Maslaća, dok je Marko Zoćević u pomoć Srđanu Vujakliji stigao tek u 56. minutu susreta. Niko, pa ni Zoćević u tim trenutcima nije mogao da stane na put poletu u igri Voždovca. Dovoljno je reći da je Dejan Georgijević, dvostruki strelac u utakmici između Voždovca i Borca prošle sezone proglašen za drugu kopačku Prve lige Srbije sa 14 postignutih golova u sezoni.  

Piše: Miloš Milić

(FOTO:Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrđan VujaklijaMarko ZoćevićLjubiša DmitrovićDejan GeorgijevićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara