""
""

Zbogom Kutinjo! Liverpul našao zamenu od 80.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.08.17. | 11:21

Počeo je ludnica finiša prelaznog roka

Temperatura na fudbalskoj pijaci dostiže tačku ključanja, počelo je ludilo finiša  prelaznog roka. U naredna četiri dana će sevati transferi na sve strane, a pravi zemljotres se očekuje na Enfild Roudu. Liverpul će odigrati jednu od ključnih uloga do četvrtka u ponoć.

Izabrane vesti

Izgleda da se Liverpul pomirio sa prodajom Filipea Kutinja u Barseloni, ali i da je našao prilično dobru zamenu. Poslednje vesti iz Francuske glase da su Redsi ponudili Monaku čak 72.000.000 evra za sjajnog ofnazivnog vezistu Tomu Lemara. Plus dodatnih 8.000.000 evra kroz bonuse.

Lemar se celo leto pominjao kao velika želja Arsena Vengera koji je slao tri ponude za Lemara u Kneževinu, ali je sva tri puta odbijen. Poslednji put je nudio 50.000.000 evra, ali iz Monaka su poručili da reprezentativac Francuske nije na prodaju. Međutim, sada je na stolu skoro 80.000.000 evra i to je ponuda koju nije lako odbiti. Pogotovo što igrač ima želju da pređe u Premijer ligu.

Međutim, ni Monaku nije svejedno. Prodali su Bernarda Silvu, Benžamina Mendija, Tjemuea Bakajoka i Kilijana Mbapea koji je pred transferom u PSŽ. Odlazak Lemara bi prilično pogodio tim i planove trenera Leonarda Žardima. Ali sa druge strane, ovo je neverovatna prilika za zaradu s obzirom da je Lemar plaćen samo 4.000.000 evra kada je dolazio.

Liverpul i Monako će morati brzo da se dogovore jer se Lemar očekuje na okupljanju reprezentacije Francuske u Klerfontenu, a selektor Dešan je ranije najavio da osim Mbapea neće dozvoliti ostalim reprezentativcima da izalze iz trening kampa u finišu prelaznog roka i reševaju brige oko transfera. Moguće je da Lemar do večeras potpiše za Liverpul. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaFrancuskaLiga 1LiverpulMonakoPremijer ligaToma Lemar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara