""
""

Zdravko Kuzmanović: Vratite me!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.17. | 14:34

Srpski vezista sigurno neće biti otkupljen posle mučne sezone

Možda je uživao u suncu Andaluzije i lepotama Malage, ali Zdravko Kuzmanović svakako nije uživao u fudbalu na jugu Španije. I rado bi se vratio u hladnu Švajcarsku...

Izabrane vesti

Kuzamnović je prošlog leta došao u Malagu na jednogodišnju pozajmicu iz Bazela sa kojim ima ugovor do 2020. godine. Međutim, skoro celu sezonu je proveo van terena zbog povrede Ahilove tetive i operacije koja je usledila. Izvesno je da Malaga neće iskoristiti opciju da ga otkupi...

Srpski vezista je odigrao četiri meča na staru sezone, a onda se povredio...
„Profesionalac sam 13 godina i ovo mi je prva teška povreda. Došla je u trenutku kada sam bio u dobroj formi. Srećom, operacija je dobro prošla i imao sam dovoljno vremena da se oporavim pred sledeću sezonu“, rekao je Kuzmanović.

A gde će igrati sledeće sezone ako ga Malaga ne otkupi?

Kuz se vratio u Bazel pre dve godine kao velika zvezda iz Intera. Bio je to jedan od zvučnijih transfera u švajcarskom fudbalu. Potpisao je ugovor do 2020. godine, počeo da igra, ali su usledili problemi sa trenerom Ursom Fišerom i posle samo pola godine je opet morao da napusti Bazel. Fišer ga nije želeo u timu, uprava je podržala trenera i Kuzmanović se preselio u Udineze na pozajmicu, a onda i u Malagu.

Fišer je i dalje u Bazelu.
„Bilo bi divno da se vratim u Bazel i da zaigram tamo. O tome što se dešavalo u prošlosti, ne želim da pričam“, istakao je Kuzmanović.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

BazelEvropaMalagaPrimeraŠpanijaZdravko Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara