""
""

Zebre su mališanima iz Zračka otvorile vrata

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.17. | 11:00

"Pozivam vas da sa vaspitačima i roditeljima budete redovni posetioci naših utakmica, a klub će vam uz besplatan ulaz obezbediti i adekvatno mesto za sedenje. Želim vam svu sreću i da se što češće viđamo”, poruka je predsednika Borca, Predraga Teofilovića mališanima iz "Zračka"

Tragom priče iz tabora Zebri, krenimo do samog početka, tačnije od podsećanja na Mozzartovog plemenitog kladioca, glumca Dimitrija Ilića! On je u sklopu “Humanitarnog tiketa u podne” uspešno popunio dobitni listić koji je otišao u ruke Ustanove za dnevni boravak mališana sa smetnjama u razvoju “Zračak” iz Čačka. Istom, plemenitom misijom bavi se i FK Borac koji je u sklopu Dečje nedelje ugostio štićenike pomenute ustanove na terenima Gradskog stadiona kraj Morave.

Izabrane vesti

Zebre su ih dočekale na njima svojstven način… Ispred FK Borac ih je pozdravio predsednik UO kluba, Predrag Teofilović.
“Dobro došli u naš i vaš klub. Ovde ste uvek dobro došli i veoma mi je drago što ste danas naši gosti. Pozivam vas da sa vašim vaspitačima i roditeljima budete redovni posetioci naših utakmica, a klub će vam uz besplatan ulaz obezbediti i adekvatno mesto za sedenje. Želim vam svu sreću i da se što češće viđamo”, izjavio je predsednik kluba, Predrag Teofilović Tofija.

Goste iz ''Zračka'' na stadionu su i predsednik skupštine kluba Predrag Kulašević, legenda Borca Dušan Radonjić, trener najmlađih selekcija Aleksandar Ivković, Čačanima poznatiji kao Šerif, kao i prvotimci Marko Zoćević, Veljko Bogićević i Nikola Tripković. Naravno, od strane uprave FK Borac izostali i pokloni za goste, posluženje, kao i fotografije za uspomenu na lep dan sa mališanima iz “Zračka”.  

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakMarko ZoćevićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara