Zenga otišao, Krotone „progledao“

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.02.19. | 08:40

Najveće kritike za slabe partije Delfina usmerene su ka drugom strelcu Serije B Leonardu Mankuzu, koga je Juventus otkupio od Peskare za 2.000.000 evra

Nije išlo sa Valterom Zengom, ali ide sa Đovanijem Stropom. I sva je prilika da će Krotone preživeti u Seriji B i izbeći retko viđen scenario - da samo godinu dana pošto je ispao iz elite sklizne još stepenik dole. Popularne Ajkule trenutno su na 17. poziciji na tabeli, međutim, posle ispuštena dva gola prednosti protiv Askolija pred odlazak na zimsku pauzu na Stropinom debiju ne znaju za poraz (pobeda i tri remija)

U poslednjoj utakmici 24. kola Krotone će imati najteži posao otkako je počeo prolećni deo. Na stadion Ecio Šida stiže posrnula Peskara, koja je na četiri meča u 2019. bez trijumfa, što bi skupo moglo da je košta na kraju, budući da je drugoplasirani Palermo na sedam bodova prednosti uz meč viška.

Izabrane vesti

Najveće kritike za slabe partije Delfina usmerene su ka drugom strelcu Serije B Leonardu Mankuzu, koga je Juventus otkupio od Peskare za 2.000.000 evra, a onda vratio na Adrijatiko. Mankuzo je tek u prošloj rundi prekinuo post od tri utakmice posle het-trika u Salerni, i to sa penala.

Dva gola su (kladilačkim žargonom) fiks, s obzirom na to da ih je na susretima Peskare bilo na 17 od 22 utakmice, odnosno 16 na istom uzorku kada je reč o Krotoneu. Pritom, minimum tri pala su na osam od devet međusobnih dvoboja Krotonea i Peskare, dok je GG3+ štikliran na sedam od pomenutih devet. 

SERIJA B - 24. KOLO

Ponedeljak
21.00: (2,45) Krotone (3,15) Peskara (2,80)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara